Жилища за продажба в София

1
112
Добави коментар
pepimili
pepimili

Продажбата на луксозни апартаменти в София се развива все по-добре през последните години. Броят на хората, желаещи да закупят жилище на територията на столицата расте, което може да се обясни с не една и две причини. Нормално е цените на тези лукс имоти за продан да са по-високи. В сайта colliers-residential.bg могат да се намерят десетки двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти и къщи под наем в София или такива, които са свободни и отворени за покупка.

Като доказала се брокерска агенция ние продаваме само жилища, които биха удовлетворили и най-високите изисквания на нашите клиенти.

В сайта ще намерите луксозни апартаменти и къщи за продажба в следните софийски квартали:

Голяма част от имотите за продажба са построени в нови жилищни комплекси, които са пример за модерно строителство.

Затворените жилищни комплекси стават все по-предпочитани, защото осигуряват повече спокойствие, уединение, комфорт и лукс. Много от тях имат градини и поддържани тревни площи, които внасят допълнителна идилия към визията на имота.

Продажба на луксозни апартаменти ново строителство в София

Съвсем естествено е за покупка да се търсят главно луксозни двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти в София от типа ново строителство. Често тези резиденции са напълно завършени и понякога дори обзаведени. Това неизменно е едно допълнително удобство за бъдещите живущи там.

По отношение на квадратурата Colliers има в каталога си за продажба лукс големи и маломерни апартаменти от всякакъв тип – 80кв, 90кв, 100кв, 140кв, 200кв, 400кв. и т.н.

Освен много двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти за продажба в София, ще можете да разгледате в colliers-residential.bg и немалък брой къщи, обявени за продан и намиращи се на територията на столицата. На един или повече етажи, в затворен комплекс или самостоятелно, обзаведени или не – имаме луксозен имот в продажба за всеки вкус.

Можете да разгледате офертите ни в следните комплекси: