Къде мога да си продам колата ?!

2
609
Добави коментар

Имате стара кола, която не може да се използва повече от вас или тя е изоставена и счупена?

В тази статия ще получите отговор на въпроса „Къде мога да продам колата“, както и полезни съвети за по-добра печалба. Много хора изоставят автомобилите си, без да мислят, че ако колата не е по-стара от 30-40 години, тя не е толкова скъпа и не може да бъде класифицирана като класическа стара кола. Превозните средства, произведени през 90 -те, са качествени, но по-малко качествени от тези, които са били преди. Същото е и сега, колите направени след 2000 г., са дори с по-ниско качество, ръждясват по-бързо, развалят се по-бързо, не издържат толкова дълго, колкото по-старите автомобили. Всъщност не толкова много модели и дори цели брандове могат да кажат, че имат дълготрайни и силни коли, които ще работят за вас.

Смисъла на писаното по-горе е, че ако оставите колата си в гаража си Е добре, но повечето от колите стоят по улици и паркинги. В зависимост от десетилетието, ако са произведени през последните 30 години или по-малко, те няма да издържат дълго и с времето те се обезценяват. Така губите не само колата, но и шанса да върнете някаква печалба за вашето семейство или използваният от Вас автомобил.

Ето защо има толкова много коли, които всъщност остават непродадени и отиват за скрап. Ако не можете да я продадете на части, защото изисква много работа, това е по-лесният начин, но все пак може да спечелите в пъти повече, ако превозното средство работи.

Първо опитайте да продадете автомобила си възможно най-скоро, след като спрете да го ползвате. думите „Ще я оправя някой ден“ или „Ще я карам някой ден“, силно крещят за точно обратното, че ще я изоставите и няма да направите нищо по въпроса. Превозното средство е изобретено за да бъде в полза на хората, а не да седи като статуя някъде. По-добре е докато е все още в кондиция някой да я хареса и да Ви я откупи за да я ползва. И помнете винаги, че Първата или втората оферта в повечето случаи се оказва най-добра, особено, когато имате нужда от финанси.

Та ако искате да спечелите от тази кола, трябва първо да я подготвите.

Ето няколко стъпки, които ще ви помогнат в това:
1. Подгответе всички документи.

Ако колата се движи, тя все още може да бъде приета от правителството като работеща, плащането на данъци, такси, винетки и правото на автомобила да се движи по път са голям бонус и търсено нещо от всички купувачи. Но разбира се това не е най-важното.

2. Почистете го!

Никой не обича да вижда мръсна кола. Най -търсените и редки коли са такива, които се държат в гараж, но това е лукс, защото обикновено новата е там. Но по всякакъв начин трябва да почистите и измиете автомобила си. Това със сигурност ще увеличи печалбата.

3. Направете проучване.

Добре е да прекарате известно време в интернет и да разгледате други обяви в Пазара.бг, olc.bg, bazar.bg и някои други уебсайтове за авто обяви или други сайтове за обяви. Търсете подобни на вашето превозно средство или същия модел, както и сходно състояние, за да видите какви са продажните цени. Започнете с цена по средата, между най-високата и най-ниската, от обявите които сте намерили за продажба на автомобили ( коли ). Това е перфектната позиция и може ако се наложи да понижавате от цената, отново зависи от това какво продавате и от състоянието.

4. Публикувайте безплатна обява за продажба на кола / автомобил / превозно средство.

Последната стъпка е тази. Направете няколко снимки на колата си, отвън и отвътре. Влезте или се регистрирайте пазара.бг, olx.bg или друг сайт, за да публикувате вашата безплатна обява за продажба. Бъдете точни в описанието, публикувайте подробна информация и не спестявайте нищо, в противен случай ще загубите времето на други хора и вашето поради погрешно разбиране. Можете да разкажете историята на колата, хората обичат това, ако има такава, и след това да публикувате обявата си. Можете да направите същото в още няколко уебсайта и в зависимост от автомобила, който продавате, можете да популяризирате обявата си всички уебсайтове. По този начин ще продадете автомобила си много, много по-бързо и няма да губите повече печалба от него.

Не забравяйте, че боклукът за Вас, все още може да бъде нечие злато!

https://пазара.бг | https://продавалник.бг | https://prodavalnik.top | https://obiava.biz | Продавалник обяви в Селото.ею Социалната мрежа на България |

Ключ: Къде мога да си продам колата ? Продайте я в Продавалник бг ПАЗАРА .БГ – Безплатните обяви на България – базар олкс оль олх olx bazar prodavalnik mobile авто обяви продавам кола продавам автомобил купува авточасти

Съжаляваме, но автора все още не е публикувал никаква информация за себе си.