Ако зодиите бяха летни коктейли ( част I)

1
198
Добави коментар
svetla58
svetla58

Понякога решението за перфектния коктейл, който да отпиете в топла лятна вечер, може да бъде труден избор. Бихте ли предпочели свеж коктейл или да се насладите на сладък и пикантен вкус? Обичате ли да експериментирате с нови вкусове или винаги се фокусирате върху простотата и класиката?

Звездите могат да помогнат, за да изберем идеалния коктейл въз основа на вашата зодия. Нека видим летните коктейли, които най -добре подхождат на всеки знак и да сложим край на чуденето.

ОВЕН -Сазерак

Ако харесвате коняк? И две капки горчивина? Сезерак е коктейл, определен от експертите като незабравим и датира от 1800 година. Той е сложен и обгръщащ, абсентът придава тревист вкус, притъпен от топлата дебелина на коняка. Перфектен, ако искате да опитате нещо специално далеч от класическите аромати на летни напитки.

Съставки:

5 cl коняк; 1 cl абсент; 1 бучка захар; 2 капки  Пейшо.

Телец- Old Fashioned

Чаша Old Fashioned в ръка веднага ще ни накара да се почувстваме малко като Гетсби! Той е идеален за завършек на лятна вечеря.

Съставки:

4,5 cl уиски; 1 бучка захар; 2 капки ангостура.

Рак- Милано- Торино

Милано и Торино, вероятно никога няма да се уморят да се състезават за внимание и престиж. Коктейлът изглажда различията от края на 19 век: две равни части от вермут от Торино и Кампари от Милано, просто, но същевременно много добра комбинация. Вермутът придава елегантност и пикантен намек, който има вкус на Средиземноморието, докато Горчивината е с много освежаваща.

Съставки:

4,5 cl Вермут Punt e Mes; 4,5 cl Кампари; 1 резен портокал.

Купи комплект за коктейли

Купи чаша за коктейл

Купи комплект 4 чаши за коктейл

Купи шейкър