Почистване на септични ями в Бургас от биологични отпадъци

1
222
Добави коментар
cleaningstation
cleaningstation

Борба срещу засипването и запушването на септични ями в Бургас

За да предотвратите запушване, както и да извършите ефективно почистване на септични ями в Бургас, можете да използвате биологични препарати – „бактерии за септична яма“. Добавянето на тези лекарства към камерите на септичните ями ще осигури разграждането на мазнините и фекалните вещества до неутрални вещества. Под въздействието на бактериите настъпва пълно биологично разлагане на фекалните води, при което те стават безопасни за домашните любимци и не засягат хората. Благодарение на действието на бактерии, седиментният слой в дъното на септичната яма бързо се разхлабва и специфичната миризма, излъчвана от шахтата, се елиминира.

Септичната яма позволява да бъдат пречистени огромни обеми вода от различни замърсители. Но самата тя от време на време започва да се нуждае от почистване. Защото в него се утая утайка или други твърди отпадъци. Почистването на септични ями е много важна задача, която трябва да се решава от време на време.

Как да свършим тази работа по най -добрия начин и каква е спецификата на различни видове почистване на септични ями в Бургас?

Какво е септична яма?

Септичната яма е проточна структура, като правило, от най-простия тип, която е предназначена за пречистване на битови отпадъчни води.

Когато ги използваме, обикновено говорим за фекални и битови води в обем, не по-голям от 25 кубически метра на ден. Тяхното пречистване чрез улавяне на неразтворими съединения и органични вещества и тяхното разграждане анаеробно, тоест без кислород. Всички септични ями за биологично пречистване натрупват утайки по време на работа, които трябва да бъдат отстранени.

Характеристики на дизайна

Всяка септична яма е вид септична яма, която се състои от една, две или дори повече камери. Пречиствателните септични ями се създават от материали от различни видове, включително тухли, полиетилен, стомана и бетон. Тези единици се намират под земята, всички канали се доставят към тях (също така разберете кой септичен резервоар е по-добър).