Чрез SEO ние можем да оптимизираме Вашият сайт и да повишим Вашите продажби

17
376
Добави коментар
obiavite
obiavite

SEO оптимизация на сайт – какво представлява процесът по SEO оптимизиране на сайт?

Оптимизация за търсачки (SEO) – популяризиране на уебсайтове в търсачките за ефективни заявки за продажба.

Потребител, който въвежда заявка към търсачка, вече се интересува от закупуване на продукт или услуга. Стигайки до сайта от търсачката, той вече иска да купи продукт или да поръча услуга.

Търсачките дават резултати от търсенето според определени критерии: на първо място са сайтове, които според търсачката отговарят най -добре на заявките и желанията на потребителя. Като се вземат предвид особеностите на алгоритмите на търсачките, е възможно да се адаптира сайтът към тях и по този начин значително да се увеличи позицията на сайта в резултатите от търсенето.

Основните разлики между оптимизацията на уебсайтове и други видове реклама са висококачественото покритие на аудиторията и ниската цена за един привлечен клиент.

Защо ние, екипът на Viseo LTD?

Ние се занимаваме с оптимизация за търсачки повече от 20 години.

Основната цел на нашата работа е да използваме оптимизацията за търсачки, за да превърнем сайта на клиента в ефективен бизнес инструмент, който решава маркетинговите задачи, пред които е изправен.

Персоналът на нашата компания се състои от професионалисти, които са се занимавали с разработка на сайтове и оптимизация за търсачки за достатъчен период от време. Ще можем да намерим решения дори за най-нестандартните задачи.

Ние не използваме „черни“ и „сиви“ методи за популяризиране на уебсайтове, ние гарантираме стабилен резултат при работа по различни заявки.

Ние се грижим за имиджа и сигурността на нашите сайтове.

Какво правим ние, за да достигне даден сайт на първи позиции в Google ?
Линк Билдинг България

Оптимизирането на уебсайт за търсачки се състои от няколко етапа:

Съставяме семантично ядро. Избираме заявки, които най-добре отговарят на Вашите критерии, анализираме и действаме. Избирайки най -продаваните и ефективни заявки въз основа на статистически данни, за да привлечем максимален брой наистина заинтересовани посетители, правим така, че Вашият сайт да се класира пред конкурентите.

Подобряване на класирането на сайтове: ние поставяме текстове и връзки към вашия сайт в Интернет по такъв начин, че да увеличим авторитета на сайта, както в очите на потребителите, така и за търсещите машини, основно за Google.bg, и правим така, че да и да подобрим позицията му в резултатите от търсенето.

Консултиране: въз основа на резултатите от анализа на сайта, ние ще изготвим списък с препоръки за поставяне на текстове на сайта, за да се повиши ефективността на популяризирането на сайта.

Анализ на трафика на уебсайтове: ние анализираме заявките, по които идват вашите потенциални клиенти, и фокусираме оптимизацията на нашия уебсайт върху най -полезните. Това значително ще увеличи конверсията на посетители и клиенти.

Колко струва SEO оптимизирането на нашият сайт?

Цената за SEO оптимизация зависи от предвидения бюджет, но най-често и най-лесна формула за съставяне на бюджет за SEO е като заделите печалбата от последните няколко месеца, например от последните 6 месеца и отделите 10 %, но само от печалбата, а не от оборота, за SEO оптимизиране.

Това е най-простата и работеща формула.

Подробности за SEO ценообразуването можете да научите, като пишете на:

Обхват на дейностите, касаещи оптимизация на сайтове

Представителите на Висео ЕООД работят с клиенти, както от България, така и от Великобритания, Канада, САЩ, Гърция, Сърбия, Македония и много други.

Финални думи, касаещи силата на SEO оптимизацията и това, че чрез SEO ние можем да повишим Вашите продажби, ако сте собственик на онлайн магазин

Днес Вашите конкуренти не си губят времето, а насочват енергията именно в онлайн реклама и SEO. Ние често съветваме нашите клиенти, приятели, партньори да реинвестират процент от печалбата именно в дигиталния сектор, тъй като си струва. Потенциалните клиенти са в Интернет и чрез правилна SEO стратегия Вие можете да достигнете до таргетираните си клиенти.

Нещо повече, можете да достигнете до голяма аудитория, без да се налага ежемесечно да плащате такси за обслужване. С други думи, действията на w-seo.com са дългосрочни и остават дългогодишен ефект от работата спрямо клиентите.

The post Чрез SEO ние можем да оптимизираме Вашият сайт и да повишим Вашите продажби appeared first on Блог на Павел Джунев.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари