Почистващи препарати – PROBIOACTION – пробиотични препарати

1
135
Добави коментар
internetreklama45
internetreklama45

Нашите пробиотични почистващи препарати са съставени от полезни микроорганизми, по-известни като пробиотици. Така продуктите на Перилис Пробиотик Премиум почистват ефективно като същевременно оптимизират микробиологичния баланс.

Това води до намаляване на риска от бактериални заболявания. Пробиотичните почистващи препарати Перилис Пробиотик Премиум са биоразградими, хипоалергенни и успешно неутрализират неприятните миризми. Те са БЕЗОПАСНИ за Вас, Вашия дом и околната среда.

Забравете за почистващите препарати с остра нетърпима миризма и силни химични съставки, за белината и дългото търкане на замърсените повърхности. Вече можете да почистите дома си бързо и ефикасно с напълно БЕЗВРЕДНИ почистващи препарати.

Какви са предимствата на пробиотичните почистващи препарати?

Нашите екологични почистващи препарати НЕ са произведени на базата на синтетика и вредни химични вещества. В тяхното съдържание няма хлор, сулфати, фосфати и нитрати. Доверявайки им се, Вие създавате по-безопасна среда и подобрявате качеството на въздуха в помещенията.

Пробиотичните почистващи препарати са БЕЗОПАСНИ за ежедневна употреба. С тях не рискувате да развиете злокачествени заболявания (рак на белите дробове), свързани с продължителната употреба на химически почистващи агенти.

С безвредни почистващи препарати, Вие намалявате алергените като плесен, мухъл, домашен прах, акари, животински пърхот и други. И премахвате възможността да се активира действаща алергия или да развиете такава.

За разлика от обикновените препарати, където след време патогенните бактерии развиват резистентност към тях, с пробиотичните почистващи препарати това не е възможно. С тях почиствате на микробно ниво и достигате замърсяванията, които дори не се виждат с просто око.

Изберете пътя към здравето още СЕГА и нашите пробиотични почистващи препарати!