Дневен хороскоп за 14 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
142
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

07 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната днес транзитира през зодиакалния знак Скорпион, както повечето от вас знаят, през това време ескалират много силни емоционални преживявания, ние сме по-склонни от обикновено- да бъдем нащрек за опасности, това понякога може да е повод да ги предизвикваме, а в други случаи- да се предпазваме от тях, важна е мярката, така че да не се преминават определени граници, при които вид подозрителност и песимистични настроения могат да предизвикат точно обратен от желания резултат.

И така, днес можем да разчитаме на интуицията си, на инстинктите си, мнозина ще имат ярки предчувствия, ще стигат до вид прозрения, ще успяват да надникнат отвъд видимото и със съответните позитиви.

При Луна в Скорпион  ние попадаме в ситуации, които могат да предизвикат трансформации, те се случват тогава, когато е назрял момента за това.  Днес се тестват  някой връзки за здравина, особено такива, които са от миналото, които са по-дълги или с  история, която трябва да бъде обновена, проверена, буквално и в по-широк смисъл.

Денят е натоварен с множество ангажименти, но също така и продуктивен, днес можем да отхвърлим множество дела, ще бъдем силно стимулирани  да постигнем някаква цел,  която може да подобри фона ни на съществуване.

Мнозина ще изпитат вътрешна мобилизация, ярък стремеж, желания, чрез които могат да  постигнат забележителни успехи, да превъртят предизвикателства в полза…

Днес съчетаваме- критичност, рационален подход с интуиция и прозорливост.

Уникално съчетание, чрез които действително можем да предизвикаме зид преобразования в живота си и в повечето случаи положителни.

Като минимум- справяме се отлично с текущи ангажименти.

Нумерологичен хороскоп за деня

Нумерологичен хороскоп за месеца

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е изпълнен със силни емоционални преживявания, вероятно множество ангажименти, част от които са допълнителни или непланирани, но вие ги отхвърляте  и наваксате, ако това е необходимо.  Денят преминава необичайно за повечето от вас, но ви дава възможност да сложите ред в хаоса, да се справите с дела, за които досега не ви е оставало време  или пък могат да подействат позитивно на финансовото ви състояние, дори на здравето ви, при всеки е различно.  Въпреки всичко може да проведете разговори, да чуете думи  които ще ви помогнат да надникнете отвъд видимото  или пък ще охладят някои ваши чувства, може да научите истини   или да се дистанцирате от определени личности, с които нямате обща визия за бъдещо развитие.  Информационният поток е усилен и ви носи някакво ценно знание.

Телец, Дева, Козирог–  във фокус за днес партньорските си отношения  или важни за вас връзки.  Не е изключено да си правите равносметки и ретроспекции, да погледнете на да им отношенията си от един друг ъгъл, защото теми от миналото се възвръщат  или чувате, разбирате определени истини. В оптимален случай това ще оздрави  отношенията ви, така ще се случи с перспективни контакти.  Останалите- могат да се разпаднат или прекратят. Въпреки всичко днес няма да ви липсва внимание и компания, ще се намерят хора или обстоятелства, които да ви стимулират, повдигат адреналина ви, действат позитивно на настроението ви… Може би ще намерите време за развлечение и за любими хора, а денят е подходящ по този начин  да оздравите тези важни за вас връзки.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво, те могат да ви натоварват от една страна, но от друга-  тяхното отхвърляне ще има позитивен ефект  върху най-близката среда на съществуване, върху емоционалния фон, отношения в дома и семейството, но не само.  Имате възможност  да сбъднете  съкровено желание, да насочите в положителна посока приоритети, които са останали извън контрола ви, изостанали са във времето и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание,  няма да ви липсва компания,  напротив-  новина ще се разтоварят с приятели,  ще се намерят лица от вашето обкръжение,  които ще ви действа доста стимулиращо, ентусиазиращо, ще повдигат адреналина ви или  ще отключват вашата собствена инициативност.  Въпреки всичко денят предразполага  и към недоразумения, в оптимален случай- научавате истини, от които да се възползвате,  в друг вариант- не са изключени повишени разходи  и е препоръчително да не позволявате те да застават между вас и любими хора.  Чрез вид убедителност,  конструктивни диалози- може да получите всякаква подкрепа  и да изчистите евентуални недоразумения.