Шалтета с красиви летни цветя

1
129
Добави коментар

 Шалтето е тип завивка, което се използва като външно покривало за легло или за по-тънки завивка по време на сън. Шалтето винаги е с по-голям  размера от самото легло и има за цел да покрие страните на леглото, за да създаде покриващ декоративен ефект. 

Това налага нуждата да избирате шалтета и според размерите на леглата. Шалтетата трябва да бъдат по-големи от леглото защото трябва да го покриват от всички страни, като по този начин скриват слоевете завивки на леглото. 

Шалтето е изработено от микрофибърен плат за лице с щампа и микрофибърен плат за едноцветен гръб, прошити с полиестерна силиконизирана вата. 

Размери на шалтетата: 

120 х 210 см. за единично легло – Цена: 49.00 лв. 

150 х 210 см. за легло персон и половина – Цена: 66.00 лв. 

200 х 210 см. за спалня – Цена: 79.00 лв. 

Всяка поръчка се изработва индивидуално и е необходим технологичен срок. 

Срок за изработка на шалтето е до 14 работни дни. 

Модел – 003-291 

Разгледайте и другите предложения от категорията „Шалтета“ за да направите Вашия разумен избор – Вашият Smart Choice. 

Микрофибърният плат е 100% полиестер със специфична сатенена сплитка, която придава обем и мекота характерна за памучния сатен. Десените са принтирани и с изключителна устойчивост на багрилата върху тъканта при пране и сухо триене. Предимството на тази тъкан е, че тя е устойчива на петна, бързо съхне и не се мачка. 

Продуктите с лого “Доверие в текстила” отговарят на най-строгите критерии на международната асоциация OEKO-TEX® и не съдържат вредни вещества. 

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари