Дневен хороскоп за 17 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
153
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

10 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната днес ще транзитира през последните градуси на Стрелец и от този сектор ще раздухва огнена енергия, която ще се трансформира в повишен обмен на информация, прояви на повече смелост, по-висока инициативност, ентусиазъм, желание с един размах- да постигнем набелязаната цел. Стрелец умее да прави  скокове напред и нагоре, благодарение на всички гореизброени качества, а заедно с него, днес и мнозина от нас- ще извършат своеобразен пробив в избрано от тях направление.

Преобладава позитивната енергия,  жажда за приключения и живот, трудно се понасят граници, лесно ще се прескачат ограничения…Можем да преминаваме определени норми,  дори да преувеличаваме, но ще преобладава позитивната енергия,  възможностите да си доставим някакво удоволствие…

Дава ни се възможност да сглобим една цялостна картина  и да погледнем в по-далечното си бъдеще, и съответните позитиви… Това ще бъде верен ориентир, шанс да се направи правилен избор.

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Лунен калентар за август, вижте кои са щастливите ви дни

Нумерологичен хороскоп за месеца

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас, вашата инициативност днес ще е много висока, ще привличате силно внимание  и добрата новина е, че често ще получавате подкрепа и одобрение на вашите планове.  Днес може да проведете доста конструктивни разговори, да постигнете вид споразумение, ако това ви интересува, може да получите важна новина, да оздравите приоритетни за вас връзки, да привлечете влиятелна личност, ако това ви интересува. Социалната активност е много полезна. Днес все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви..

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, даваш ли шанс да подействат е позитивно на доходите си, включително като откриете паралелни или допълнителни източници за печалба. Ако се нуждаете от варианти за развитие, в чисто професионален аспект, но не само, то днес те могат да се разкрият пред вас. Въпреки всичко, може да имате усещането, че трябва да се съобразявате над средното ниво или над обичайното с външни обстоятелства, определени лица и т.н. Нека това да се превърне в повод за равносметки, какво трябва да оставите зад гърба си, защото само ви натоварва, понякога и буквално в ежедневието. Подобни ситуации често изправят човек на прага на житейски кръстопът, по-важното е, че това означава и възможност за избор…

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание и компания, не е изключено да се появи личност, която да ви направи забележително предложение, което в повечето случаи ще означава шанс, въпрос на избор е, как ще реагирате. Информационният поток е много усилен и в повечето случаи е източник на възможности, поне- полезно знание и яснота, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.  Денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения. Ако всичко е наред в взаимоотношенията ви, тогава денят ще е забележителен, може да очертаете по-далечни перспективи на развитие с любими хора.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен,  даващ ви шанс да се докажете на работното място, да направите проби в кариерното си развитие, да повишите доходите си или пък да спечелите нещо важно за вас.  Възползвайте се от тази мощна и положителна енергия, ще забележите, че дори и една врата да е затворена, вие ще може да преминете през друга и да осъществите ваше желание, да материализирате  усилия в избрано от вас направление.  Днес може да получите награда за полагани от вас усилия и в миналото…. Хубаво е да се концентрирате върху цели, които ви действат обогатяващо, на тази сфера от вашия живот влияят и подчертано.