Бонус коефициенти за победител в NBA 2021/2022

1
348
Добави коментар
eftimma
eftimma

21:30 | 10 август 2021 16

Няколко сензационни трансфера пък вече тотално разбъркаха колоната от миналия сезон. Както винаги bet 365 бонус парлей ще важи за всички мачове от „Лигата на извънземните“.

Както обикновено, топ талантите в лигата, които са свободни агенти, ни носят извънредни новини всеки ден. Дори един трансфер може тотално да обърка коефициентите за победител в надпреварата.

След като загуби от шампиона Бъкс в една втория рунд на летните плейофни серии, звездният отбор на Бруклин Нетс отново е топ фаворит за титлата. Или поне така ни показват коефициентите на bet 365. Шансовете на „мрежите“ са оценени с коефициент 3.60. Веднага след тях се нарежда още по-звездно изглеждащия тим на Лос Анджелис Лейкърс с 4.25. Чак на трето място е Милуоки със ставка от едва 9.50. Топ пет попълват тимовете на Голдън Стейт Уориърс и Филаделфия Севънтисиксърс.

Какви са шансовете на Бъкс да защитят титлата?

Отборът запази изцяло своя шампионски състав. Янис Антетокумпо, Крис Мидълтън, Брук Лопез и Джру Холидей вече доказаха, че могат да доминират лигата. При всички положения, отборът е топ фаворит за спечелване на Източната конференция и това е отлична идея за залог, веднага след като bet 365 изкара коефициентите за този пазар.

Янис разпи съмненията на критиците, че не може да се справя достатъчно добре в плейофите, но ние все пак мислим, че има малко по-качествени отбори, които са готови да откраднат шампионския трофей.

Кои са основните претенденти:

Бруклин Нетс – точно както и през изминалия сезон, отборът на Стив Неш е топ претендента на всички букмейкъри, включително и Bet 365. Ако Кевин Дюрант, Джеймс Хардън и Кайри Ървинг са здрави по време на плейофите, „мрежите“ се превръщат в кошмар за всеки противник.

През изминалата кампания това трио изигра едва 8 мача заедно, но те бяха достатъчни за второ място в конференцията. Когато Нетс бе отстранен в плейофите, Хардън и Ървинг лекуваха травми.

Въпреки, че няма да ви донесе много пари, залогът Нетс да спечели титлата е най-добрия към този момент. Коефициентът на бет 365 пък е достатъчно атрактивен.

Други потенциални залози:

Лос Анджелис Лейкърс

Ръсел Уестбруук е една от най-ярките звезди в лигата и определено има с какво да помогне на ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис. Много хора обаче твърдят, че мистър Трипълдабъл не е отборен играч и в нито един случай не е правил тимът, в който бива трансфериран, по-силен.

Финикс Сънс

Bet 365 предлага коефициент 17 за титла на Слънцата. Девин Буукър и Диандре Ейтън ще стават все по-добри, а ако отборът успее да задържи Крис Пол – шансовете за нов супер успешен сезон са повече от добри.

Маями Хийт

Привличането на Кайл Лаури е сериозен плюс към състава на Горещите, който включва Джими Бътлър, Тайлър Хиро, Бам Адебайо, Виктор Оладипо и Дънкън Робинсън. Хийт тихомълком привлече и шампиона с Бъкс Пи Джей Тъкър, което със сигурност ще подобри играта в дефанзивен план.

Атланта Хоукс

Шампионът от Източната конференция е едва 12-ти при коефициентите за новия сезон? Това изглежда като един от подаръците на Bet 365.

Естествено, трябва да споменем и пандемията от контузени в Източната конференция (най-вече в състава на Нетс), което разчисти пътя за Ястребите. Отборът разполага с множество вълнуващи млади баскетболисти, а Трей Йънг вече показа, че може да бъде доминираща сила в най-силното баскетболно първенство в света.