Дневен хороскоп за 20 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
168
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14 лунен ден, Луна в Козирог/ Водолей

До 10:30 часа бг време Луната е в Козирог,  а след това преминава във Водолей.  Докато Луната е в Козирог енергията е все още тежка  или прилича на „ охлаждащ душ“…

Но това е време, през което се сблъскваме с полезни истини,  от които може да се възползваме.

След това  Луната преминава във Водолей, така че настроението ни постепенно ще се промени, съзнателно ще започнем да премахваме граници и задръжки, които доскоро сме си поставили  по незнайни причини.

Много по-привлекателно сега ще ни изглежда   да рискуваме, а ако нещо не ми харесва, тогава да се освобождаваме от него по един спонтанен начин.

Докато Луната е във Водолей, ние се разделяме по най-лесен начин с всичко, за което отчитаме, че ни ограничава, че ни натоварва и т.н.

Това е време, през което ние можем или трябва да допуснем нещо ново в живота си, трябва да променим нещо, защото без това няма прогрес, а Водолей символизира прогреса  и все намира някакъв начин, за да го внесе в живота ни.  Това най-често се случва чрез общуване, обмен на идеи, чрез внедряване в колектив и извличане на най-доброто от него.

Ще забележим в следобедните часове и вечерта, че социалната активност ще нарасне в пъти  и още повече в социални мрежи, а електронни медии за комуникация ще се превърнат в проводник на много информация. Полезно е да комуникираме,  за да открием съмишленици, с които по-лесно да  постигнем определена цел.

Ще се окаже важно да получим подкрепа и одобрение от конкретна личност  или пък от средата, в която съществуваме, за да не пропусне възможности или да не позволим да бъдем изместени.  Ако амбициите не са толкова високи, тогава в следобедните часове и вечерта- ще намерим начин да се разтоварим с приятна компания, ще гледаме да прекарваме повече време навън и в повечето случаи, това ще бъде свързано с приятни емоции, повод да се поздравят или пък дори създадат връзки… Стари приятели могат да напомнят за себе си.  Отличен ден за  оздравяване на партньорски отношения, чрез   развлечения и т.н.

Нумерологичен хороскоп за деня

Нумерологичен хороскоп за месеца

Духовно ниво, път и предопределеност

Овен, Лъв, Стрелец–  напълно позитивен ден за вас… През първите часове на деня  може да сте все още натоварени с ангажименти, които са по-скоро по задължение, но пък имат своето отражение върху финансовото ви състояние.   След 10:30 часа  постепенно настроението се променя, социалната ви активност расте, вие може да инициирате разговори и срещи, които са полезни или приятни, но не е изключено също така самите вие-  да получите предложения, които да ви подействат по подобен начин  и е въпрос на избор дали ще ги приемете. При всички случаи няма да ви липсва внимание и компания, напротив и денят може да се окаже доста приятен за вас.  Колкото сте по- социално активни и общувате с повече хора, толкова повече възможности могат да се разкриват на различни нива. Денят е подходящ да укрепите  партньорските си отношения, те могат да преминат на едно  ново и по-добро ниво, ако се нуждаят от това.  Стари другари могат да напомнят за себе си.

Телец, Дева, Козирог–  денят е натоварен с множество ангажименти,  но и високо ефективен.  Успявате да се справите с дела, включително и такива, които са ви тежели във времето и ето, че сега се справяте, може да преодолеете трудност или пък да направите важна и определяща крачка, която ще има своето отражение върху кариерното ви развитие или репутация като минимум.  Подходящо време да направите пробив в професионалната си реализация, да повишите или стабилизирате доходите си, да направите важни стъпки в тази посока, включително като привлечете на ваша страна влиятелна или властимаща личност.

Водолей, Везни, Близнаци–  това е един от най-позитивните дни за вас през цялата седмица… През първите часове на деня  енергията все още е тежка за вас, но след 10:30 бг време- постепенно това ще се промени, ще се промени начинът, по който възприемате случващото се и обикалящата действителност, това може да се превърне в повод да се разтоварите от вид товар, ако има такъв, да „вземете нещата  в свои ръце“, така че да се справите с всички предизвикателства. Днес с по-голяма лекота постигате всичко, намирате начин и средства, притежавате и доза късмет.  С голяма скорост се  развивате в посока, която кореспондира с вашия път и предопределеност, така че си струва да обръщате подчертано внимание на случващото се, да го направлявате и канализирате в избран от вас направление, това може да има широко отражение в бъдеще…

Риби, Рак, Скорпион–  денят е подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване  в дома и семейството, но не само. Ако има дела, които сте отчитали, че са извън контрола ви, ето че сега може да наваксате с тях, да се справите и т.н. Ако се нуждаете от варианти на развитие, днес може да ги набележите.  Може да подейства ти положително на доходите си  или да спечелите нещо важно за вас  следствие на подкрепа от страна на хора, които влияят на благоденствието ви.

 

 

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари