Дневен хороскоп за 21 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
172
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

15 лунен ден, Луна във Водолей

Луната днес е във Водолей и ден преди Пълнолунието…

Така че днес и утре можем  да очакваме висока социална, важни и показателни събития, които касаят нашите взаимоотношения лични или делови,  които касаят  нашите позиции в колектив, съответно на кого и в каква степен можем да разчитаме.  Случващото се не е случайно, а по-скоро  клони към развръзки, в посока, в която събитията са набрали скорост.

Разбира се, сега е важно да насочваме тенденциите доколкото това е възможно, това ще има важно и широко отражение  или поне ще се превърне в повод- или ще се превърне в повод  да не пропуснем някой шансове.

Интересното е, че това пълнолуние  ще е в  последните градуси  на зодиакалния знак Лъв, асоциативно- това е последен шанс  в определена посока, която касае приоритетно- сърдечни взаимоотношения, делови връзки, включително с влиятелни личности, приятелства, обществено положение…

Като минимум- разбираме дали се движим в правилна посока, дали не се нуждаем  от своеобразен завой.

Чудесно би било, ако днес  се радвате на  подкрепа от страна на важни за вас личности, не ви липсва внимание и т.н.  Случващото се днес и утре- ще има отражение поне за следващите около две седмици, а вероятно и много повече.

Ще съществуват шансове, от които можем да се възползваме, след това те няма да се повторят  или вече всичко ще изглежда различно- като възможност и перспектива на развитие…

Луната във Водолей  ни помага  да допускаме повече  промени, които са прогресивни и които могат да обновят живота ни.

В повечето случаи денят ще бъде  приятен, ще можем да се разтоварим в приятна компания  и същевременно да отхвърлим дела, които са рутинни, но и ползотворни, допринасящи за комфорта ни на съществуване.

Нумерологичен хороскоп за деня

Кармични натрупвания в името според нумерологията

Овен, Лъв, Стрелец– денят ти е приятен, разтоварвате се в приятелска компания, същевременно може да отхвърлите доста дела, които са рутинни, но допринасят за  комфорта ви на съществуване. Денят е подходящ да оздравите  важни за вас връзки, партньорски отношения, да се разнообразите чрез по-високо социална активност и общуване с онези,  които могат да се превърнат в проводник на своеобразно  обновяване в живота ви или чувство на радост.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и ползотворен. Може да се почувствате леко Изнервени през втората част на деня и вечерта  поради повишена ангажираност  и необходимост да се справяте с  доста предизвикателства. Не е изключено да ескалират и повишени разходи, все пак те могат да бъдат и  полезни инвестиции, но е хубаво да се пазите  от харчове, които после може да отчетете и за нецелесъобразни.  Успявате да държите под контрол събития и тенденции-  чрез повишена адаптивност, като не изпускате от поглед крайна цел, действате конструктивно и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– повечето от вас ще усещат прилив на енергия, адреналин, това може да се превърне в повод  да вземате крайни или определящи решения, случващото се няма да е без причина, а защото мнозина ще се чувстват предизвикани от отсрещната страна  да реагират и действа точно така.  Добрата новина е, че крайният резултат в значима степен  ще зависи от вас, вашите реакции днес и утре  ще определят Вектор на развитие поне за идните около две седмици, но може и да е много по-дълго. Не е изключено да кулминират  едни възможности, които засягат приоритетно вашите отношения- лични или делови, те или ще се разгърнат и ще изпълнят живота ви  или ще отекат, така че много скоро да бъдат заместени от нови задачи и приоритети. Днес и утре случващото се е много показателно в тази посока.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен  с множество ангажименти, но и продуктивен.  Днес и утре може да наваксате с дела, които са се натрупали във времето, но не са намерили изход и решение. Повечето от вас  ще могат да разчитат и на подкрепа  от страна на важни за тях хора…   Случващото се днес и утре е показателно  за тенденции, които се оформят във вашия дом, семейство… Може да се намирате на прага  на преобразования, които ще засегнат ритъма в ежедневието ви, професионалната ви реализация. На този етап от вас ще се изисква да прецените- какво си струва да оставите в живота, защото то е печелившо, в един по-широк смисъл, какво следва да оставите зад гърба си, защото само ви  натоварва.. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока  и това ще ви помогне и да обновите живота си  или да направите полезни преобразования, които ще хармонизират най-близката среда  или ще ви освободят от натоварващи дела.