Бийонсе и Jay-Z в новата кампания на Tiffany& Co

1
120
Добави коментар
svetla58
svetla58

Tiffany&Co има двама нови и много специални посланика на марката: Бионсе и Джей Зи, които, облечени в тоалетите си на Givenchy, позират заедно за първи път за рекламна кампания. Двойката участват в „About Love”,  въплъщение на съвременната любов, онази, която продължава с течение на времето и става по-интензивна и красива, въпреки всички трудности, с които се сблъскваме в живота (например слуховете за изневярата на Jay-Z).

Бионсе и JAY-Z са въплъщение на съвременната любовна история. – обяснява Александър Арно, изпълнителен вицепрезидент по продуктите и комуникациите за бижутерската къща – Като марка, която винаги е стояла за любовта, силата и себеизразяването, не бихме могли да се сетим за по -емблематична двойка, която по -добре представя ценностите на Tiffany & Co. За нас е чест да имаме тях като част от нашето семейство.

В кадрите на Мейсън Пул, които сякаш възвръщат имиджа на компанията като шикозни бижута без усилия, г-н Картър е старомоден джентълмен в черен смокинг и папийонка, украсен с брошка Аполо от платина, жълто злато и диаманти.

Бийонсе, от друга страна, има визия, която припомня Одри Хепбърн от закуската в Тифани: медо-руса коса, събрана в висок и разхвърлян кок, драматично котешко око и черна рокля с изрязани детайли, които подчертава извивките на тялото и се допълва с чифт дълги прозрачни ръкавици. Около врата на поп звездата блести верига, осеяна със 100 карата бели диаманти, емблематичният Tiffany Yellow Diamond, 128,54 каратов камък, открит в Южна Африка през 1877 г. от основателя на Tiffany & Co Чарлз Луис Тифани. В допълнение към певицата, която съчетава огърлицата с макси пръстен, има само три жени, които са имали привилегията да носят този огромен жълт диамант: Мери Уайтхаус, Одри Хепбърн (поради което е сред най -емблематичните бижута във филмите) и Лейди Гага.

В допълнение към г-н и г-жа Картър и диамантите, другата голяма звезда на кампанията е невиждано досега произведение на Жан-Мишел Баскиа. Озаглавена Equals Pi, тази картина от 1982 г. принадлежи на частна колекция и е включена в проекта, защото символизира връзката на луксозната марка с Ню Йорк и градската художествена сцена, но и защото изкуството действа като „обща нишка в цялата любовна история двойката “.