Ако зодиите бяха летни коктейли ( част II)

1
160
Добави коментар
svetla58
svetla58

Понякога решението за перфектния коктейл, който да отпиете в топла лятна вечер, може да бъде труден избор. Бихте предпочели свеж коктейл или да се насладите на сладък и пикантен вкус? Обичате ли да експериментирате с нови неща или винаги се фокусирате върху простотата и класиката?

Звездите могат да помогнат, за да изберем идеалния коктейл въз основа на вашата зодия. Нека видим летните коктейли, които най -добре подхождат на всеки знак и да сложим край на чуденето.

Лъв – Ti ‘Punch

Коктейл, който идва от далечни страни, с екзотичен вкус, който може да ни накара да мечтаем за Карибски остров. Историята разказва, че Ti ‘Punch е роден на остров Мартиника, за да ободрява местното население и е подходящ за всички часове; той се състои от бял ром (единственото, което местните могат да си позволят), капка захарен сироп и накрая лед, сервирани отделно, за да се добавят според вашия вкус.

Съставки:

4 cl бял ром от Мартиника; 1 cl захарен сироп; 1 резен лайм.

Дева – Dark & ​​Stormy

Роден от мистериозните Бермудски острови, той олицетворява мистерията и красотата на див и неизследван остров. Всеки знае историята на Прокълнатия триъгълник, но малцина вече са опитали Dark & ​​Stormy: „тъмен“ карамелен цвят благодарение на рома, „бурен“ благодарение на ефектът от джинджифиловата бира. Това е сладка и остра напитка, която е наслада за сетивата.

Съставки:

6 cl ок тъмен ром; 10 cl бира от джинджифил.

Везни – Spritz Select

Ритуал много напомнящ на този със сутрешното кафе. Select е създаден преди повече от 100 години във Венеция и живият му червен цвят върви перфектно със златния час, докато деликатният аромат на хвойна и ревен обогатява летните вечери до здрач. Свеж и романтичен, вечен като очарованието на Венеция.

Съставки:

7,5 cl просеко; 5 cl от Select; 2,5 cl селц; 1 зелена маслина.

Купи комплект за коктейли

Купи чаша за коктейл

Купи комплект 4 чаши за коктейл

Купи шейкър