Кои прически ще бъдат актуални тази есен

1
81
Добави коментар
svetla58
svetla58

С наближаването на есента, наближава и момента, в който всички трябва да се завърнем към работните си места. Заедно с това се явява едно ново предизвикателсто, а именно, как да оформим косите си. Тази есен в тенденциите преобладават много аксесоари за коса и много лесни, но ефектни прически.

Вижте как да стилизирате и оформяте косите си, за да сте в крак с тенденциите.

Няколко диадеми и ленти за глава

Представете си не една, а няколоко диадеми и ленти за глава. Ами да! Това е една от тенденциите тази година. Ако не може да обоздаете косите си, това е чудесен начин, тъй като лентите за глава осигуряват допълнителна фиксация на косата. За да постигнете тази визия, нанесете сух шампоан и подредете няколко тънки ленти за глава и една по-дебела.

Фиби

Идеални за тези, които са подстригали бретоните си по време на пандемията и в момента те растат, фибите са чудесен аксесоар, за да спасят прическата ви. Плюс това ще изглеждате ултра сладко и женствено, носейки фиби.

Мини плитки “Baby Bubbles”

Представяме ви най -новата интерпретация на тенденцията с плитки, която видяхме навсякъде това лято. Създаването на готина визия с “Baby bubbles” е супер просто и отново много подходящо за дни, в които косата ви е непослушна. Единственото, от което имате нужда са мини ластичета и гребен.

 

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари