Най-вдъхновяващите модни кампании

1
70
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кампаниите за есен-зима 2021 се основават на общо настроение, което е директно, просто и поставя дрехите на преден план. Марките избират сценарии, които представят тяхното наследство и история, като Palazzo della Civiltà Italiana за Fendi или плажовете на Нормандия за Louis Vuitton. Дори в света на модата има желание за връщане към нормалното, луксозно, но не натрапчиво.

Вижте 4 от най-вдъхновяващите кампании тази година.

Chanel

Chanel и Inez & Vinoodh ни отвеждат в заснежените планини с Мика Арганараз и другите модели, които позират, докато си почиват в хижа или по покрити със сняг пътеки. Освен възбуждащите гледки, вниманието е привлечено от апре ски, представени в есенно-зимната колекция.

Fendi

Елегантността на първата колекция Fendi prêt-à-porter от Ким Джоунс е същата, която виждаме в кампанията FW21. В кадрите на Крейг Макдийн гледката към Palazzo della Civiltà Italiana, нейните безкрайни арки и статуи, подобряват силуетите и неутралните тонове на перфектно скроените костюми, връхни дрехи, дълги палта и деликатни копринени ризи.

Dior

Dior и фотографът Елизавета Породина изследват тъмната страна на света на приказките, за да осигурят перфектния фон за дългите рокли, кабинките, блейзерите и плисираните поли, които преразглеждат в съвременен и луксозен стил на  любимите ни приказни герои като Червената шапчица, Пепеляшка или Красотата и Звярът.

Louis Vuitton

 Креативният директор на Louis Vuitton изобразява Мона Тугаар и другите модели, облечени в облекла от есено-зимната колекция, които съчетават вдъхновение от гръко-римските времена с дизайн от 20-ти век и илюстрациите на Fornasetti.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари