Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г.

2
173
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Предстои една много интересна седмица, през която ще можем да разчитаме на практични оценки, по-висока диалогичност, но като че ли ще липсва ентусиазъм,  „огънче“, което да пали нашата дееспособност. На практика мнозина може да се чувстват демотивирани, уморени или пък да изпитват известни съмнения по кой-път да поемат…Особено през първата част от седмицата, през втората- постепенно ще успеем да намерим посока, изход, в повечето случаи- допринасящи за нашата сигурност и просперитет.

Действително и през цялото време ще се стремим да бъдем конструктивни, в повечето случаи- няма да губим конкретни цели от поглед. Но могат да възникват външни причини, които да объркват предварителните ни планове. Продължаваме да сме в период, през който се разделяме с илюзии, там къде го има, набелязваме деструктивни влияния, измами понякога…

В някой случаи- липса на сили и енергия ще са признак, че трябва да обърнем внимание на здравето си, да пренаредим приоритетите си, а може би и да променим нещо в навиците си, така че да сме по-ефективни, а не само- изморени…

През цялата седмица нараства креативния ни подход, вид изобретателност, благодарение на които се оформят внезапни шансове, така че да подействаме позитивно на доходите си, да стабилизираме позициите си на работното място.

В друг случай- можем да получим внезапна награда за усилия, които сме полагали до този момент.

Трябва да се има предвид, че стремежът към съвършенство сега ще се цени високо и в периода на Дева- ще просперират онези, които действително проявяват уважение към „детайла“, не претупват задълженията си, не си затварят очите пред вид истини и т.н.

От началото на седмицата Меркурий ще транзитира през Везни- така че все повее ще залагаме на диалогичността в общуването, социалната активност може да нарасне и съзнателно да се стремим да създаваме и укрепваме връзки, които ще допринесат за просперитета ни, чувството ни на щастие и т.н.

Всъщност, през втората част от седмицата мнозина действително ще създадат или укрепят подобни контакти, могат да стигнат до споразумения или договорки, които са дълготрайни и надеждни.

Може да се налага над средното ниво да се доказваме в колектив и да утвърждаваме авторитета си там,  сега е моментът, за да не бъдем изместени или за да очертаем по-добри перспективи на развитие…

Венера също е във Везни, в най-голямата си сила. Тя ще отключва подчертано силно желания за любов и взаимност. Чрез любов мнозина ще се променят, за да задържат любим човек, ще има такива, които ще преживеят незабравими моменти, ще кроят планове за бъдещето или поне ще се радват на повече хармония.

Но Любовта преминава през своеобразен изпит,  в който ще трябва да покажем по различни поводи на какво сме готови, за да задържим определена личност, това дори може да е вид компромис, приспособимост, може и да е нещо друго…Това в значима степен ще опише надеждността на съответните отношения и тяхната перспектива.

Чудесно би било, ако всичко в отношенията ви е гладко и безметежно, може би сте идеални един за друг и сте способни да преодолявате всичко.

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Риби