Дневен хороскоп за 04 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
145
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

28 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв винаги иска забавление, да доставим на сърцето си някаква радост и като се вслушаме в него.

И така, денят  е прекрасен да се разтоварим с приятели, в приятна компания, да се отдадем на хоби и т.н.

Ако трябва да се занимаваме с рутинни дела или не получаваме онова, което желаем, например- внимание дори, тогава раздразнението ще е доста голяма. Както повечето от вас знаят, честолюбието и докато Луната е в Лъв е на много високо ниво.

Осветяват се сърдечните отношения, можем да ги видим в различна светлина. Здравите връзки ще стават още по-здрави, а останалите внезапно ще се разпаднат.

Денят носи доста изненади в това направление, преоценки и т.н.

Все пак мнозина ще си прекарат чудесно, бих казала нетрадиционно. Това, което може да ни развали настроението са повишени разходи, понякога и необмислени.

Днес доста от инициативите и решенията ни може да ни струват скъпо, буквално и в по-широк смисъл.

Можем да се срещнем със стари приятели, да извършим положителни промени в настоящето чрез вид подкрепа от авторитет в нашия живот…

Нумерологичен хороскоп за деня

Оракул: Разберете на кое духовно ниво сте

Българският пробиотик, едно от най-мощните средства за справяне с COVID-19., вижте защо…

Овен, Лъв, Стрелец– интересен и изпълнен с подобни преживявания ден. Можете да си доставите някакво удоволствие, да укрепите важни за вас връзки, да се срещнете със стари приятели, да заздравите партньорски отношения, да проведете конструктивни разговори. В повечето случаи- денят ще е приятен за вас, въпреки че няма да протича по предварителен график и може да е изпълнен с изненади. Това, което може да развали настроението ви са повишени разходи. В друг случай- не бива да позволявате финансови въпроси да застават между вас и любими хора или- придавате нова стойност на определени лица и според това- до колко можете да разчитате на тях и т.н.

Телец, Дева, Козирог– почти през целя ден ще се чувствате предизвикани да овладявате търпението си или може да ви се налага да проявявате повишена адаптивност и над средното ниво  спрямо околните. Денят е подходящ да подобрите най-близката си среда на съществуване в дома и семейството, но не само, да се справите с дела, които са изостанали във времето, но не са намерили решение, това може да е свързано с леко напрежение, но резултатът може да е отличен. Ще действате, реагирате различно и ще получите различен резултат. В последно време вие сте фактор, с който околните трябва да се съобразяват, вие сте носител на стабилизация или точно обратното, но със сигурност влияете подчертано на другите…Така че посоката ще зависи предимно от вас…

Близнаци, Водолей, Везни– днес няма да ви липсва внимание, напротив, появяват се хора, които разпалват ентусиазма ви, правят деня по-цветен и интересен. Посланията не са еднозначни, в някой случаи вие може да сте на „гребена на щастието“, а в други- рязко да преосмисляте контакти, защото те ви изненадват с поведение, изказани думи, при разяснителни разговори, срещи и т.н. Какво пък, поне разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Може да узнаете тайни, да идентифицирате скрити процеси или да погледнете на случващото се от друг ъгъл, но той носи цялостна картина.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, но и изпълнен с изненади, така че не протича по предварителен график и е хубаво да планувате на момента. Интересни известия, предложения, които могат да преобразят картината около вас, контакти и т.н. Излизат на повърхността всички дестабилизиращи звена, ако има такива или пък-  случващото се показва в каква посока трябва да се обновят отношенията ви.  Колкото сте по-адаптивни в общуването, в идеи и намерения, толкова по-вълнуващ и позитивен може да е денят ви, можете да обновите връзки си и т.н. Но не е изключено и внезапно да прекратите онези, които са изчерпани. Бързи или спонтанни разходи или над средното ниво- също не са изключени.