Най-добрите идеи за корпоративни бизнес подаръци (Луксозни, Фирмени, Подаръци за мъж, за жена, За юбилей на фирма)

1
172
Добави коментар
Neostyle
Neostyle

Според специалистите, най-трудно се избират бизнес подаръци. Корпоративните подаръци в действителност са специфични. Съвсем друго е, а и по-лесно да измислим някоя сантиментална идея, базирайки се на интересите и духовната същност на нашите близки. Корпоративни подаръци обаче може спокойно да подарите и на близки хора, особено ако се занимават с бизнес, в момента са във важен етап от развитието на своята кариера или просто са работохолици. При всички случаи изборът на корпоративен бизнес подарък не е най-лесната задача на света. Ето защо ние отново сме тук, за да ви дадем някои страхотни насоки и идеи за подобен тип изненади – луксозни фирмени подаръци, бизнес подаръци за мъже и жени, а дори и варианти за подарък за юбилей на фирма.

Корпоративни подаръци

Започваме с няколко класически корпоративни подаръци. Те са страхотна опция за изненада на ваш любим колега, както и да се покажете в добра светлина, ако шефът ви е поканил на рождения си ден. Според нас традиционните корпоративни подаръци като мъжки комплект от портфейл и химикал на марката Pierre Cardin и изискан вечерен календар за дамата, която поддържа перфектно работно място било то в офис пространството си или в своя хоум офис кът, са идеални стандартни варианти за подарък. Други класически идеи са елегантен и практичен кожен органайзър А5 с химикалка в кутия, както и луксозен бизнес подарък, включващ оригинална метална химикалка, страхотен метален визитник, метален ключодържател и всички те, подредени в изтънчена кутия от най-висок клас.

Фирмени подаръци за Коледа

Тук опциите ви са различни, като много зависи какъв е бюджетът ви, дали искате да подарите едно и също на всеки или пък обратно – да подберете персонализирани подаръци за своите колеги, но и също така колко на брой са тези колеги. Ето защо ви подбрахме варианти за всички възможни хипотези. В нашата селекция от фирмени подаръци за Коледа попадат този страхотен мъжки портфейл от колекцията Matrix (разбира се, от естествена кожа), великолепен луксозен химикал Corby в изискана кутия, класически метален ролер Dimplomat в елегантна кутия или свежо Коледно пиленце на изгодна цена, за да успеете да зарадвате с него всеки човек в офиса.

Бизнес подаръци за мъж

За щастие, нашата селекция то бизнес подаръци за мъж е повече от богата. При нас можете да намерите огромно разнообразие от корпоративни подаръци, изработени специално за господата, търсещи бизнес успехи и издигане в кариерата. Предлагаме ви няколко класически и нестандартни идеи, за да успеем да задоволим всеки индивидуален вкус. Започваме със стандартен, но много изтънчен като дизайн и практичен поради дълготрайната си употреба луксозен химикал Nim, разбира се, окомплектован в подходяща изискана кутия. Продължаваме с интересен комплект от химикалка и ролер Legend в класическо черно, изрисувано по краищата с богат златен кант като символ на благополучие. Можете да заложите и статуетка, която да краси бюрото на вашия познат кариерист – препоръчваме нещо символично като статуетка Виктория за повече бизнес успехи и победи в бранша, а специално за юристите разполагаме дори със статуетка Темида.

Бизнес подаръци за жена

Дамите обичат да подреждат офис пространството си така, че да им напомня за дома. Ето защо смятаме, че красива порцеланова чаша коте ще й бъде от полза за по-бодро и ведро настроение, докато е на работа. Друг прекрасен вариант е, ако наскоро са повишили вашата близка и тя сменя офиса си, да й подарите декорация – например, елегантна арт картина с жена с пеперуда. Класическите бизнес подаръци, на които най-много се радват дамите, са комплект папка с химикал на луксозната марка Pierre Cardin и луксозен химикал Cronus, съчетаващ златисти и сребристи нюанси.

Подаръци за рожден ден и юбилей на фирма

Фирмата ви навършва 10, 20 или повече години? Спокойно, имаме страхотни идеи, с които да зарадвате шефа си или просто да засвидетелствате вашата гордост към целия екип, с който сте стигнали до тук! До вържа и до просперитета. Нека да започнем с няколко подаръка, носещи послания, смисъл и символ за благополучие, късмет и успехи. Предлагаме ви касичка слон в златно, защото слонът се подаря именно за благоденствие, както и декоративна фигура слон плюс място за бутилка (запълнете мястото и отворете виното на следващия юбилей или поне нека посланието да е такова). За офиса  можете да закупите и декорация в чест на юбилея – декоративен глобус от метал с пожелание да покорявате още и още региони с отличната ви бизнес активност или интересен дървен вечен календар!

Луксозни корпоративни подаръци

Завършваме с една специална селекция, в която ще ви представим няколко по-скъпи, но пък доста изискани луксозни подаръци в бизнес стил. За тези от вас, които смятат да бръкнат по-надълбоко в джоба, за да направят най-страхотната корпоративна изненада в офиса, имаме следните предложения. Започваме с прекрасен сет от мъжки портфейл и химикал на марката Pierre Cardin (чудесен вариант за подарък на вашия ръководител или скъп колега). Женският вариант за подобен повод в офиса е прекрасна статуетка Фортуна – римската богиня на щастието и късмета. Завършваме с два класически корпоративни подаръка в декоративен арт стил: декоративна статуетка лица, която много добре ще приляга на интериора в креативния отдел или изобщо в офиса, в който се твори, както и сребриста икона на Света Богородица и младенеца.

За повече интересни бизнес и корпоративни идеи, не се колебайте да разгледате цялата ни колекция с бизнес продукти. В нея ще намерите луксозни и бюджетни варианти, с които да зарадвате целия офис или любим скъп колега. Бъдете внимателни в избора на подарък за вашия пряк ръководител. Приема се, че той не трябва да е твърде скъп или твърде евтин. Все пак, избягвайте прекалено персонализираните изненади освен ако не сте в доста гъсти и близки отношения с шефа си. Пожелаваме ви късмет в избора и прекрасен празник!