Дневен хороскоп за 14 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
125
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Девети Лунен ден, Луна в Стрелец/Козирог

Днес Марс за последно ще транзитира през зодиакалния знак Дева и от утре той вече ще се намира във Везни. Ингресиите на Марс винаги се усещат много силно на психическо и особено- на физическо ниво. Мнозина и особено през първата част от деня може да изпитват различен вид дискомфорт- от раздразнение до отпадналост, дори и липса на концентрация. Марс напуска зодиакалния знак Дева, а това означава, че някакви възможности се изчерпват, те приоритетно ще се отнася до нашите навици, ритъм в ежедневието, приоритети, които се отнасят до здравето. По различни поводи- този фокус ще се измести върху други и по-важни въпроси.

Например, може да установим, че колкото и да се стремим да бъдем перфекционисти и да се справяме добре с определени задачи, това се оказва трудно начинание, може да се сблъскаме с перманентни обърквания, така че за да компенсираме сили, ние ще се ориентираме все повече към вид сътрудничество и диалогичност.

Но този път няма да бъде твърде лесен, първо и през останалата част на тази седмица- ние ще преминем през свободен катарзис, който ще покаже борба на интереси, все едно това предизвикателство идва пред нас, за да усвоим все повече и повече уроци , които са свързани с диалогичността, разбирането и уважението към чуждо и различно мнение от нашето собствено, защото всеки има своя гледна точка и съответен интерес.

Ако определени хора не реагира точно така, тогава през втората част на настоящата седмица- ще се въвлекат в конфликтни ситуации, които по-скоро ще им нанесат щети, отколкото да доведат до желан или очакван резултат.

Навлизаме в период, през който ще се тества нашата жертвоготовност или способност да плащаме съответна цена, за онова, което най-силно желаем, защото всяко нещо си има цена… Това ще засегне, както чисто финансови приоритети, така и взаимоотношения, лични или делови, такива, които влияят на бъдещото ни развитие. Ако нещо днес си отиде от живота ни, значи то няма енергия да продължи напред и няма защо да съжаляваме за него…

През втората част от деня и след навлизането на Луната в Козирог ние ставаме все по-сериозни, понякога скептични, но и по-способни да защитаваме интересите си, защото надделяват практичните оценки и ще ескалира вид мобилизация в тази посока.

Нумерологичен хороскоп за деня

Оракул: духовно ниво, път и предопределеност 

Хороскоп за родените на 14 септември

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня може да ескалират важни събития, които са показателни за професионалната ви реализация, финансово състояние. Възможно е някакви приоритети да изгубят своя смисъл, защото вече са реализирани, вие сте постигнали своите цели или напротив- установявате, че трябва да се захванете с нещо друго и по-прогресивно. Може да стигнете до изводи, че ако делегирате отговорности, заложете на диалогичността и дори вид компромис- ще се справяте много по-лесно и по-добре с бъдещи предизвикателства. Тази тема ще расте през следващите дни, това може да се превърне в своеобразен урок , по-лесен или по-труден, според индивидуалния хороскоп.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня може да се чувствате постоянно предизвикани да проявявате повишена адаптивност от хора или обстановка, в която съществувате. Продължава да ескалират анализи от рода на- на кого и в каква степен можете да разчитате. Пазете се през това време от недоразумения, които могат да предизвикат по-дългосрочни последици, отколкото предполагате може би. През втората част от деня- все повече ще нараства вероятността вие да се справяте с всякакви предизвикателства, да откривате по-широка подкрепа и да получавате по-лесно онова, към което се стремите. Вашата практичност ще расте и съответните последици, които могат да доведат до повишаване на вашето благосъстояние или да материализирате намеренията си. Това ще бъде процес, който ще се усилва през следващите дни, но преди това ще преминете през вид трансформация на преоценки- какво наистина желаете и ще влеете вашите усилия.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня вие може да проведете доста интересни разговори, да чуете новини, които ще ви покажат на кого и в каква степен можете да разчитате. Първата част от деня може да е доста напрегната от ангажименти, които могат да внесат леко нервно напрежение. От вас ще се изисква да избягвате евентуални конфликти, които да предизвикат морални или материални щети. Атмосферата във вашия дом и семейство се променят или това е най-близка среда на съществуване, закодират се някакви трайни тенденции или поне събитията са показателни- на какво може да разчитате в бъдеще. Възползвайте се и насочвайте тенденциите в оптимално подходяща за вас посока. Възможно е някакви теми, които пак така касаят среда на съществуване, дом и семейство, но не само- да изгубят своя смисъл, защото вече са разрешени или понеже нещо друго и по-важно застава на преден план. През втората част от деня може да имате нужда от повече почивка или ще успеете да се организирате по-добре, да наваксате с някой пропуснати дела, някой от вас ще действа така, както предимно сърцето им желае и без да се съобразява твърди с външни фактори.

Риби, Рак, Скорпион– първата част от деня е доста напрегната, възможно е вашият график да е разбъркан от проведени разговори, допълнителни изисквания, новини… Денят е показателен за професионалната ви реализация, финансово състояние и според подкрепата, която получавате от страна на хора, които влияят на благополучието ви. През втората част от деня- информационният поток се усилва, може да чуете важни или полезни новини, да проведете конструктивни разговори, това ще бъде благоприятно време за преговори, ако това ви интересува. Това ще бъдат подходящи часове да оздравите важни за вас връзки. Всъщност вие навлизате в период, в който действително ще се концентрирате в тази посока- укрепване на контакти, които могат да допринесат за благоденствието ви, избягване на конфликти, които могат да ви нанесат щети и тази тенденция ще расте до края на седмицата, имайте го предвид и си изберете правилна стратегия.