Как да изберем булчинска рокля

1
207
Добави коментар
pepimili
pepimili

 

Днес сме съставили за вас списък с препоръки, които ще ви помогнат да се ориентирате в най-различни стилове и да изберете роклята на мечтите си!

1. Отделете колкото се може повече време, за да намерите вашата рокля

Времето може да ви изиграе жестока шега. Повечето двойки смятат, че ще имат време да направят абсолютно всичко в срок. Но почти винаги има непредвидени събития, които правят свои корекции в графика.

2. Направете бюджет

Цената на роклята е важен фактор при избора ѝ. Като зададете приемлив ценови диапазон, можете да отрежете ненужните опции и да се съсредоточите върху това, което се вписва във вашия бюджет. Няма да е излишно да разберете цената за шиене на рокля – напълно възможно е тази опция да ви струва по-малко от закупуването на рокля в модерен салон.

3. Разгледайте стиловете

Първо, нека да разгледаме основните стилове на рокли:

• A-силует
• Бална
• Дискретна
• Русалка
• Гръцки стил
• Бохо

Най-универсалният от всички стилове е A-силует: тази рокля ще изглежда добре на момиче с всякаква фигура.
Не пропускайте да видите прекрасните предложения на дизайнерите – булчински рокли София.

4. Изберете цвят

Изберете нюанс на роклята според цвета на кожата си. Студените нюанси ще направят кожата по-светла, бежовото ще се хармонизира перфектно с лек загар. За момичета със светла кожа са подходящи рокли с цвят на слонова кост и всички топли нюанси на бялото.

5. Обмислете стила на сватбата

Вашият външен вид трябва да съответства на цялостната концепция за сватба. Ако планирате бохо сватба, на открито или край водата, тогава пухкава рокля на принцеса ще изглежда не на място. Обърнете внимание на детайлите: помислете дали искате колан, дантела или бродерия на вашата рокля.

6. Изберете вашите опции

Колкото повече снимки погледнете, толкова по-ясно ще можете да разберете как виждате бъдещата рокля мечта.
Оценете не само красотата на картината, но и съответствието с вашия тип тяло, цвят на кожата, стил на сватба. Ако сте ниски, не бива да се ръководите от снимки на високи модели.

Ето къде можете да си изберете страхотни модели, ако сте от столицата – булчински рокли София.