Кой играч ще получи по-дългите пасове според Сезам в НФЛ

1
308
Добави коментар
eftimma
eftimma

Позицията на „Уайлд ресийвър“ е една от най-важните в американския футбол. Адресатите на пасовете са едни от най-бързите и атлетични играчи на полето и работата им е да печелят най-голям брой ярдове за своя тим. Ако мислите, че може да прогнозирате най-добрия уайлд ресийвър в предстоящия сезон на НФЛ, задължително се насочете към букмейкъра Сезам, където ще откриете стотици възможности за дългосрочни залози на един от най-интригуващите и популярни спортове в света.

Кои са фаворитите?

Правим уточнението, че статията е писана преди изиграването на първите мачове от сезона. На първа позиция, според подреждането на българския букмейкър Sesame, е Калвин Ридли с коефициент от 8. От втора позиция дебнат Джъстин Джеферсън и Стефон Дигс с коефициенти от по 9. 0.40 стотни по назад са Дивонте Адамс и Тайрик Хил.

Дивонте Адамс направи уникален сезон през изминалата година, завършвайки на втора позиция по получени пасове и на пета по спечелени ярдове за своя тим. Освен всичко, той реализира най-много тъч дауни и бе на първа позиция в класацията за ресийвинг ярдове на мач. През тази година, той може да бъде още по-добър. Адамс навлиза в последната година от контракта си, а същото важи и за куортърбека на неговия тим Аарън Роджърс. Дивонте завърши 5-ти в подреждането по получени общо ярдове през миналия сезон, въпреки че пропусна два мача. Той бе първи по ярдове на мач, което означава, че щеше да спечели приза, ако се бе опазил здрав. Това е една интересните опции за залог, а коефициентът от 8, който ви дава Sesame, е повече от добър.

Тайрик Хил

Какво да кажем за миналогодишното представяне на Хил? Той получи пасове с дължина 1250 ярда и реализира 15 тъчдауна. Единственото нещо, което ни спира да заложим на Хил е неговият съотборник Травис Келси. Келси е сред най-добрите на позицията тайт енд в историята на американския футбол и често ще бъде използван като основно оръжие за Анди Рийд и Патрик Махоумс. Това може да ограничи подаванията към Хил, което ще повлияе значително на неговата статистиката.

Най-добрите възможности за залог:

Калвин Ридли – тихо и кротко Ридли завърши на пета позиция по получени пасове през миналия сезон. При това в едва третия си сезон като професионалисти. След като направи над 800 ярда в двата си откриващи сезона, той скочи директно на 1374 ярда при едва 90 паса през 2020-та.

Ако 27-годишния играч направи още един подобен скок, той ще оглави лигата. Големият въпрос около представянето на Ридли през 2021-а ще бъде постоянството. След напускането на Хулио Джоунс, мнозина очакват Ридли да хване над 100 паса за един сезон за първи път през своята кариера. Ние си мислим, че той е способен на това и ви препоръчваме да заложите на Ридли при коефициент 9 в Sesame.

Стефон Дигс – Уайлд рисийвъра на Бъфало Билс получи 120 ярда повече от всеки друг през изминалия сезон и няма причина да вярваме, че няма да го направи отново. Той поведе Лигата по получени пасове със 127 и ефективност на хващанията 76.5%. Бъфало добави Емануел Сандърс към състава си, където все още е и Коул Бийзли, но основното оръжие ще бъде Дигс. Билс е един от отборите, който в най-малка степен разчита на ръшинг, което ще гарантира над 100 паса към Дигс през сезона. Въпреки, че Sesame го оставя на 3-та позиция, ние считаме, че Дигс е 2-рата най-добра опция за залог.