ПСВ – Реал Сосиедад: Прогноза от Лига Европа за 16 септември

1
207
Добави коментар
sapa84
sapa84

Стартира груповата фаза на Лига Европа, а един от най-оспорваните и непредвидими мачове в четвъртък противопоставя съставите на ПСВ и Реал Сосиедад. 22Bet дава сравнително равни шансове на двата тима за успех, но да видим дали прогнозите на специалистите ще се сбъднат. 

Отборът от Айндховен се намира в много добра форма в първенството, където записа четири последователни победи и оглави класирането. В актива на ПСВ личат 14 отбелязани гола и само 3 допуснати. В Европа представянето не бе на желаното ниво, след като “филипсите” загубиха визитата си на Бенфика, а след това оформиха хикс (0:0) у дома.

Реал Сосиедад започна кампанията с поражение от Барселона (4:2), но хората на Иманол Алгуасил показаха добра и креативна игра в предни позиции. Последваха три шампионатни успеха, в които Реал Сосиедад не блестеше с висока резултатност, но се опази от голове в собствената врата.

Няма неправилен залог за мача ПСВ – Реал Сосиедад. Всичко може да се очаква от този двубой, особено след силния старт на двата тима. Но ще действам по-предпазливо и ще се насоча към опцията за ъндър, под 3.5 гола. Смятам, че стабилната игра в защита на гостите ще продължи, а домакините няма да предприемат рискове в офанзивен план.