Стил дори и през зимните мразове

1
118
Добави коментар
pepimili
pepimili

Според психологически изследвания голяма част от депрепресивните настроения и емоции, пораждащи се сред жените всяка година с идването на зимния сезон, се дължат на тяхното схващане, че вече не могат да изглеждат толкова привлекателно и сексапилно, колкото през пролетта и лятото, например. За тяхно учудване, навярно, ще ги успокоим, че това съвсем не е вярно и дори е възможно аутфитът им да бъде много по-добър от предишните. За целта ще им покажем как да поддържат своя начин на обличане дори и през най-мразовитите януарски дни, при това без да излагат здравето си на опасност.
Тайната на това се крие не в кое да е, а именно в дамските обувки. По-голямата част от производителите на обувки никога не позволяват тяхната оригиналност и мисъл да заспи своя зимен, мечешки сън, дори напротив – мотивират се и създават абсолютни шедьоври. И като заговорихме за шедьоври, то едни от тях безспорно са дамските ботуши, които съществуват както през лятото, така и през есента.
Модните брандове тази година са заложили на моделите с равна подметка от естествена кожа и вериги или капси в грънч стил, който става все по-актуален в наши дни. Те се съчетават отлично с почти всички модели къси поли, блузи и връхни дрехи, както и с дълги, ежедневни рокли, вкарвайки лек рок имидж в аутфита на всяка жена, като същвременно запазват нейната женственост и елегантност. Тъй като имат метални елементи по тях, не се препоръчва те да се комбинират с много бижута или пък чанти с твърде много декорации, тъй като се създава риск от кичозен резултат.
В колекцията на обувките Tamaris пък могат да бъдат открити разнообразни модели и размери от класическите, добре познати боти на платформа, които са създадени от висококачествена естествена кожа и непроникаема вътрешност, които предпазват крака от влагата и студа, характерни за зимното време. Същевременно, техните модели са максимално опростени и изчистени, което ги прави абсолютно универсални за съчетаване с различни видове пуловери, сукмани, палта, кожуси и якета.