Днешните модни тенденции са много динамични и се развиват по-бързо от всякога.

1
128
Добави коментар
pepimili
pepimili

Изключвайки вечерите, когато спим, то през останалото време от съзнателното ни ежедневие всички ние носим обувки.

Дизайнерите на модния свят реагираха с обувки за всеки повод – тенденция която предстои да става все по – популярна – обувки хибриди или обувки за ежедневието – подходящи за разходка, за бал, за плаж – това е най-новото, което предстои да виждаме все по – често по модните подиуми.

При бизнес средите, обувките са много важни. Всеки знае, че има етикет на бизнес модата – пример: Обувките да бъдат затворени, стилни. Това все повече ще се нарушава с годините.

Ако днес не е добро решение с обувките, с които играете тенис да отидете в офиса, то съвсем скоро това ще бъде възможно. Към този тип промяна се стремят световните модни диктатори.

Съвременния бизнес свят ще видите жени, носещи по-ниски и дебели токчета, с цел защита на краката си, както и с цел еластичност, удобство, комфорт.

Ако присъствате на събитие като сватба или банкет, високите токчета все още ще доминират. Повечето жени ще ги нося да допълни техните рокли. Те или ще са в контраст с роклята или в синхрон с цялостното облекло.

Спортните обувки или маратонките са любими, когато се извършват дейности като градинарство, пазаруване, почистване на дома, и така нататък.

Тези обувки осигуряват комфорт и защита на краката. Ако една жена работи в двора или играе игра на тенис обувките ще предпази краката си.

Сандали са обувките на лятото. Те са много повече от подложка с ремъци. Сандалите съчетават уют, прохлада на крака и красят цялото женско тяло в добро съчетание с рокля.

Един от недостатъците на сандалите е, че се носят предимно през топлите месеци на годината. Много дами мечтаят топлите сезони да бъдат целогодишни именно поради тази причина.

На този линк може да намерите богата гама от стилни дамски обувки за всеки повод: https://stillo-bg.com/damski-obuvki

В заключение: Каквото и да си говорим, модните тенденции се променят динамично. Едно е факт, бъдещите обувки ще бъдат хибридни, т.е. универсални – с тях ще можем и да спортуваме и да посещаваме лъскави събития, както и ще можем да се разхождаме на воля, като краката няма да бъдат наранявани и няма да се усеща чувството на дискомфорт.