Умерено и с вкус: Как да подбираме аксесоарите за тоалета си

1
139
Добави коментар
clashbade
clashbade

Любовта на дамите към всички видове украшения, бижута и аксесоари е ненадмината. Заговорим ли за красота, тя неизменно се свързва с подходящото облекло и адекватно подбраните аксесоари към него. Не винаги е лесно да се уцели златната среда и да се постигне онова съвършено излъчване за изтънченост, без да се прекрачва границата на пошлото и прекаленото.

Има един аксесоар обаче, който трудно може да бъде пренебрегнат. Той винаги загатва за класа, лукс и истински вкус. Това е любимият дамски часовник. Без него никой аутфит няма да бъде елегантно завършен.

Времето не е всичко

Трудно го разпределяме и не винаги разполагаме с него. Но заговаряйки за дамски часовници, това не е единственото им предназначение. Днес малките, удобни и красиви устройства ни предлагат все повече функции, като някои от тях дори надминават очакванията ни. Разнообразието от модели, сплави, каишки, скъпоценни камъни, и не на последно място цветове, могат да грабнат вниманието на всеки. И тук идва сложният въпрос – как да ги съчетаваме?!

Чанта според обувките

До преди няколко години всяка себеуважаваща се дама не би допуснала да излезе с обувки, които не пасват перфектно на материята и нюанса на чантата. Сега това правило ни изглежда смешно и повечето от нас се стремят да поставят акцент във външния си вид. Нещо трябва да изпъкне. Защо това да не е именно часовникът?! Ако заложите на реномирана марка, която показва стойността си дори и на тези, които не разбират, то тогава и ежедневните тоалети ще заблестят с особен вид очарование.

За спортните натури

Днес всички искаме атлетично тяло, което издава стремежа ни към съвършенство и строга дисциплина. Това в никакъв случай не изключва носенето на часовник.

Точно обратното!

На наше разположение са модели, които могат да ни подпомогнат в постигането на перфектна фигура, чрез следене на крачките, изчисляване на цикъла, отброяване на сърдечния ритъм. Ако прибавим към всичко това устойчив и приятен външен вид, то смело можем да заявим, че сме се сдобили с перфектния партньор за тренировка.

Работеща мама

Отглеждането на потомство, в съчетание с професионалните ангажименти, не е лесна цел. Изцеждането на всяка секунда от времето често е наложително, но много лесно бихме го следили при наличието на часовник. Ефектно и комфортно! Друго определение просто няма. Улеснете натоварения си график с този малък детайл, който ще ви окаже незаменима помощ.

И в крайна сметка, не забравяйте да намирате и време за себе си. То не е по–маловажно от всичко останало, защото само щастливата жена може да се превърне в блестяща дама с успешна кариера.