Разберете сега: Имате ли основателни мотиви да застраховате дома си – GradaBG

1
140
Добави коментар
clashbade
clashbade

Домът е мястото, където се прибираме с удоволствие, в търсене на уют и спокойствие, което изисква да го защитим максимално

За повечето семейства покупката на имот е сериозно предизвикателство днес, а инвестицията обикновено е солидна. Разбира се, целта ни е да си създадем максимален уют и удоволствие в моментите, в които се прибираме след натовареното ежедневие. Имаме всички основания да вложим допълнителни усилия и да го защитим подобаващо.

Ето как можем да го постигнем и какви са мотивите ни за това:

Приоритет с оглед на цената на имота

Несъмнено средствата, които сме отделили за дома си, са внушителни. И те трябва приоритетно да бъдат подсигурени за дълги години наред. Имайки предвид, че жилищата с времето повишават своята стойност, за разлика от автомобилите например, това е напълно оправдано решение.

Застраховката на имуществото следва да стои на първо място в списъка ни с планираните мерки. За да получите професионален съвет, доверете се на консултации за застраховки онлайн, като посетите платформата Crediport. Удобството е, че може да сключите полицата от всяко място и по всяко време. Получавате документите по имейл, без намесата на куриери, заплащате от дистанция и използвате безплатен електронен подпис.

Без смут при опасни природни явления

Природата е непредвидима със своята сила и никога не знаем дали няма да се окажем под нейното мощно въздействие. В този случай спокойният ни сън е гарантиран, а тази екстра не може по никакъв начин да се измери финансово – тя няма цена!

При евентуално бъдещо негативно събитие, вие имате ход в кризисния период и опция да излезете от него, устоявайки на трудностите.

Възстановяване на последици от грабеж и щети от външна намеса

Днес, за повечето от нас, стресът от риска да бъдем обект на грабеж или чужди набези е съвсем реален. Вероятността от злонамерени действия съществува винаги, независимо дали игнорираме вечерната емисия с новини и се стараем да поддържаме позитивна нагласа. За предпочитане е да се погрижим за собствеността си с ясното съзнание, че ако се наложи можем да възстановим последиците и материалните си ценности в същия размер и качество.

Достъпни и изгодни оферти

Преимуществото да направим застраховка на жилището си на изключително изгодна цена е солиден довод. Всеки месец разходите ни включват средства за странични занимания или вещи, които трудно могат да се сравнят като възвръщаемост при възникване на необходимост.

Излишно е да подценяваме или неглижираме опасностите, които често ни сполитат без никакво предупреждение.

Проверете възможностите на сайта на Кредипорт, за да разберете какъв вид застраховка е подходяща за Вас и как да я сключите онлайн само за 10 минути.