Дневен хороскоп за 01 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
178
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

25 лунен ден, Луна в Лъв.

Луната в Лъв винаги усилва нашето желание да блестим, да се доказваме в колектив, стремежът да получаваме повече внимание, но и да демонстрираме собствените си качества е над обичайното, така че днес социалната активност ще се усили в значима степен, от една страна тази позиция ще даде възможност ние да укрепим връзки към които се стреми и които са перспективни, от друга страна- може да се противопоставим на онези, които ни ограничават, препятстват бъдещото ни развитие.

Днес взаимодействието с влиятелни или власт-имащи личности не е лесно от една страна, а от друга страна ние самите можем да усложним някои такива връзки, защото по-трудно ще се подчиняваме на чужда воля и ще правим компромиси със себе си, съответно- реакцията може да е по-крайна и бурна, ако някой наранява достойнството ни.

Но Луната в Лъв- винаги допринася по-скоро за доброто ни настроение и вяра в собствените сили и възможности. Така че денят в повечето случаи ще е позитивен, ще намерим начин да доставим радост на сърцето си като се отдадем на любими хора, удовлетворим своя прищявка или намерил време и за развлечения. Ако вечерта се отдадем на такива развлечения, тогава те обещават да бъдат доста запомнящи се, цветни интересни и приятни.

Таро-отговор на въпрос

Хороскоп за родените на 01 октомври

Натална карта, интидивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– доста позитивен за вас ден, през който привличате внимание, често се оказвате в център от събития и съответните позитиви. Днес все ще се намери някой, който да порадват сърцето ви,това може да е конкретен човек, който ви действа по този начин, това може да бъде собственото ви чувство за удовлетвореност, защото постигате вашата цел, намира се кой да ви подкрепи… Вечерта може да се отдадете на развлечения и ако това е така, тогава ще прекарате доста цветно и запомнящо се и в повечето случаи приятно.

Телец, Дева, Козирог– днес може да имате нужда от малко повече почивка или пък да се отдадете повече на дела, които са лични, които се свързват с вашето собствено щастие и удовлетвореност. Денят е много подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, а за някой от вас- да сбъднат тайно или съкровено желание, да въздействат позитивно на въпроси, които иначе отчитат за извън контрола си.

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, а това ще направи деня доста цветен, интересен и в повечето случаи приятен. Може да получите предложения или известия, които да порадват сърцето ви или да се превърнат в повод за вид удовлетворение. Денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки и да изчистите евентуални недоразумения. Всъщност, ако в миналото е имало различия между вас и важни за вас хора, днес те могат да изплуват на повърхността, но паралелно с това можете да ги канализирате в една по-добра и предпочитана от вас посока…

Риби, Рак, Скорпион– денят е доста натоварен и над средното ниво, но същевременно е и доста продуктивен. Можете да отхвърлите ангажименти, които след това да допринесат за чувството ви на удовлетвореност, могат да подпомогнат това да спечелите нещо важно за вас, чисто финансово, но не само. Може да се справите и със задачи, които са се натрупали във времето, може да сте отлагали и ето че сега се захващате с тях и можете да ги отхвърлите. Ако това е невъзможно, съществуват препятствия които влияят на професионалната ви реализация или благоденствие, тогава днес ще възникнат варианти за справяне или подсказки- да се разделите с ненужен товар.