Малена – магазин за 7 8ми женски памучни чорапи над колената седем осми дамски чорапи с капси

2
209
Добави коментар

Enrico Coveri Art. Laura 15 женски 7-8ми памучни чорапи над коляно, украсени в горната част над коляното със симетрично поставени фини капси в комбинация с топъл памучен гладък трикотаж, произведени от италианската марка за дамски чорапи Enrico Coveri / Енрико Ковери. Чорапите завършват с комфортен ластичен кант; не е необходим жартиер за да се носят; невидими пръсти; без оформена пета. На всеки един артикул е удостоверено, че артикулът е Произведен в Китай (made in China). 

Състав: 75% памук, 24% полиестер, 1% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от от 30ºC; не е подходящ за третиране с препарати, съдържащи белина; да не се центрофугира; не е подходящ за химическо чистене; не е подходящ за гладене с ютия.

Чорапи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.