Разнообразие от опции за феновете на онлайн залозите с Alphawin

1
154
Добави коментар
tonny22
tonny22

Нови възможности за любителите на залозите – Alphawin вече е тук

26.10.2021 14:20 175

Снимка: Pixabay

Истински бум в развитието на бетинг пазара в България наблюдаваме през тази година. Няколко нови компании получиха лиценз за организиране на онлайн залози на територията на страната, което дава още по-голяма разнообразие на почитателите на прогнозите и хазартните игри. Сред горещите имена заслужава да се отбележи името на букмейкъра alphawin, който обещава отлични коефициенти и изобилие от опции за игра при спортните залози.

Задачата пред прохождащите оператори все пак не е лесна. Те трябва да се конкурират с вече утвърдени фирми на пазара, някои от които са световни лидери в индустрията, а други са с местен произход, но и с вече достатъчно сериозни позиции. За да спечелят потребители, новите букмейкъри като Alphawin трябва да предложат повече и по-атрактивни възможности на играчите. И именно това очакват почитателите на спортните прогнози и хазартната тръпка, когато видят нов бранд на пазара.

С какво стартираща компания за залози печели потребителите?

Има редица фактори, които могат да накарат залагащи от години играчи да се обърнат към оператор, чиито услуги не са ползвали досега и чието име дори не са чували. Новата компания трябва да предложи на заинтересованите поне същото ниво, което съществува в нишата за момента, но и да добави нещо повече, колкото и да е трудна тази задача. Какви причини могат да накарат играчите да се регистрират в сайта на лицензиран наскоро букмейкър като Alphawin:

Стартовият бонус. Няма какво да се лъжем, това е основната причина залагащите да тестват услугите на нов оператор. Началната оферта се дава и се използва само веднъж. Така че ако дори да сме доволни от платформата, на която се доверяваме, там отдавна сме употребили тази промоция. А стартовите бонуси често са най-щедри, за да привлекат новите клиенти, макар че поради същата причина са и най-трудни за усвояване. По-високи коефициенти. Това е другата съществена причина, за да сменим оператора или по-скоро да намерим алтернатива сред лицензираните компании за залози. По-добри ставки за най-търсените пазари дават силен аргумент да се изпробва платформата на стартираща компания за залози. Разликите в коефициентите обикновено са минимални, но когато се постави по-висока сума или пък когато се акумулират няколко пазара, за да образуват множествен залог, тези няколко стотни могат вече да имат съществено значение. Модерни разплащателни методи. Въпреки че българският пазар се разраства и до голяма степен върви в крак със световните тенденции, някои елементи могат да бъдат развити по-добре. Плащането с криптовалути например за момента се приема за екзотика у нас, докато това вече е валидна опция в много юрисдикции по света. А по-големият брой от опции за плащане, които са и по-технологично напреднали, също са фактор за привличане на нови потребители. По-голям брой пазари. Колкото повече опции има за игра, толкова по-вероятно е един потребител да се регистрира в платформата на нов оператор като Alphawin. Това се отнася най-вече за футболните прогнози, но разширеното предлагане и в други спортове като тенис и баскетбол също печели почитатели.

Могат да се изредят още поне половин дузина фактори, сред които качеството и разнообразието, бързата работа на сайта, навигацията и дизайнът му, възможностите за обратна връзка с компанията и други. Но това, което преди всичко гради авторитета на която и да е компания за залози е дали изплаща коректно и навреме спечелените суми. Когато се изгради това доверие, новият букмейкър е направил най-важната крачка, за да задържи своите потребители.

Още от ПРОГНОЗИ:

 

Етикети: бетинг залагане alphawin

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза – обективни новини и анализи. Бъдете активен участник в промяната!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com