План за Коледа: Какъв подарък ще зарадва партньора ви и ще подчертае стила му

1
147
Добави коментар
clashbade
clashbade

Ако вече сте започнали да събирате идеи за коледните подаръци, със сигурност особено затруднени сте, когато трябва да избирате изненадата за своя партньор

Обвързаните и дългогодишните семейства често срещат подобни предизвикателства. Вече познавате партньора до себе си, но въпреки това сте затруднени с какво да го изненадате за Коледа. Помнете – важно е всички у дома да усетят духа на празниците, да създадете удоволствие за сетивата и да почувствате емоцията на споделеността.

Със сигурност подаръците не са от първостепенно значение, но пък винаги създава прекрасно настроение, когато успеем да отговорим на очакванията на другия и да подчертаем избрания от него стил.

Е, поне можем да опитаме със следващите полезни предложения, когато се подготвяме с идеи за коледните празници:

Класически, оригинален – часовник мъжки 

Да, нека да няма никакво съмнение, моделът да е първичен, изчистен и внушителен със своята непреходна класика! Мъжки и с изявено присъствие, за да покаже класата на своя притежател.

Убедени сме, че никой не би върнал подобен подарък, нито би останал разочарован от специално поднесената от вас покупка.

Електронен четец

Зависи дали мъжът до вас обича да чете книги, но ако разполага с електронна версия, то неизбежно ще се завърне обратно към вълшебния им свят. Абсолютно в крак с времето, а и повече от практично – с четеца може да отидеш навсякъде, да го сложиш в багажа и да носиш десетки заглавия в себе си.

Принадлежности за хобито

Може да е запален рибар или да обожава да се гмурка, а хобито може и да е в съвсем друга крайност. Това няма значение в случая, а какво може да допълните към колекцията му към принадлежности от помощ за заниманията му през свободното време.

Отлично решение – ще бъде прието с охота!

Коледен адвент календар

С този подарък ще бъдете с един ход напред и ще изпъкнете с оригиналност.

Същественото е, че ще го подарите почти месец по-рано, преди 1-ви декември, за да получава и отваря изненадите си всеки ден до Коледа. Коледните календари са с различни дизайни и съдържание, като през последните години мъжката аудитория също е на фокус.

Идеята е на всяка дата от декември да се отваря по една кутийка, от която дебне неочакван подарък. Може да са различни крафт бири, бутилки с ликьор, както и козметика, шоколади, билкови чайове. Всичко е в зависимост от предпочитанията на получателя, който искате да зарадвате.   

Комфортен и пухкав халат

Може да спечелите сърцето му и с качествен халат за баня, особено ако заложите на качествена и естествена материя. Все пак представителите на силния пол ценят своя комфорт и няма как да останат разочаровани, но подберете внимателно цвета и изработката, за да покажете, че не сте се отбили в първия магазин по пътя, за да отметнете поредния ангажимент.