Любимите ни дънки за есента

1
205
Добави коментар
svetla58
svetla58

Когато става въпрос за търсене на перфектните дънки, добрата новина е, че имате много възможности, но понякога може да бъде непосилно да пресеете, това което ви подхожда най-добре. В крайна сметка най-подходящият чифт дънки са тези, които искате да носите безкрайно – тези, които отговарят на тялото ви, подчертават правилните места и се съчетават също толкова лесно с токчета както и с гуменки и маратонки.

Ако сте в търсене на нов чифт удобни дънки тази есен, ние опростихме това търсене и избрахме най-доброто в най-различни кройки, цветове и стилове. Прав крачол, торбести, скини или чарлстон – изборът е ваш.

Скини

Дънките по тялото подчертават формите ви и се съчетават много добре както с висок ток, така и с маратонка.

Купи скини дънки с цепка Answear Lab

Купи скини дънки с висока талия Guess

Купи черни скини дънки Guess

Прав крачол

Във всеки гардероб трябва да присъства поне един чифт дънки с прав крачол, а ако те са в нетипичен цвят, е още по-добре!

Купи розови дънки Levi’s

Купи дънки Answear Lab 

Торбести дънки

Торбестите дънки са по-удобни от останалите модели, тъй като те осигуряват на тялото ви свободно пространство, в което да се то да чувства свободно, без да бъде притискано или пристягано.

Купи торбести дънки с колан Patrizia Pepe

Купи торбести дънки Twinset

Разкроен крачол

Несъмнено дънките с разкроени крачоли са топ тенденция. Може да избирате между такива с леко разкроени крачоли за шикозна визия или много разкроени, за по кежуъл тоалети.

Купи дънки The Kooples

Купи дънки Mango

Тагове
answear.LAB, emodno, Levi’s, MANGO, Pepe Jeans, the kooples, деним, дънки, онлайн шопинг, поръчай онлайн, секси дънки, стилни дънки, удобни дънки