Облепяне на дограма с фолио – смяна на цвета на рамките

1
195
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

По една или друга причина понякога се налага да се направи облепяне на дограма с фолио за да се смени цвета на прозореца и по-точно рамките. Понякога това е с цел уеднаквяване на всички дограми и прозорци в жилищна сграда, а в други случаи е лично предпочитание – за освежаване или интериорна декорация. Най-често става въпрос за преминаване от дървесен цвят към бяло – при облепяне на ПВЦ дограма или алуминий. Рекламна агенция в София Премиум реклама може да ви съдейства с тази услуга като ние осигуряваме фолиото и монтажните дейности. Самия процес, все пак в зависимост от размерите, се извършва ориентировъчно за ден – класика при апартаментите, или до няколко дни ако проекта е по-мащабен или се работи със стълби. Облепяне на дограма с фолио може да се направи директно върху сложени прозорци, при свалени стъкла – стъклопакети, или предварително – преди рамките да са монтирани върху сградата. Облепянето се прави със специално фолио за целта, което има определена разтегателност и може да извива по основата и да поема всички огъвания на рамките – каст. За изготвянето на оферта са ни необходими размери, чертеж на прозорците и снимки. Ако е необходим оглед за оценката, за облепяне на дограма с фолио, ще ви информираме допълнително. Направете запитване сега.

Облепяне на ПВЦ дограма с бяло фолио Особености при облепяне на дограма с фолио

Лепене на фолио по дограма изисква определени техники подходящо фолио. Самоинициативата в този случай не е препоръчителна понеже рискувате да ви излезе по-скъпо като материали и дали ще подберете правилните. Облепяне на дограма на прозорци с фолио се прави при положителни температури за да може лепилото добре да залепне и материала да обгърне рамките по най-добрия начин. Това като дейност не се разглежда в класическия случай като реклама, а по скоро като декорация, но понеже е с фолио, а ние като рекламна агенция работим доста с такива продукти, е причина клиентите да ни търсят за поръчка на тази услуга. Бяло фолио, както споменахме по-горе в тази статия, е основния каст, който се ползва, но при желание и наличие на складови ресурси, може да се приложи и друг цвят. За повече информация се обадете на телефоните в сайта или ни пишете чрез формата за бързо запитване, защото си заслужава.

Облепяне на рамки на прозорци Допълнителни възможности при обличане на дограма на прозорци

След облепяне на дограма в избран цвят може де направи и фолиране на самите стъкла – стъклопакетите – примерно с матово фолио или фолио на дупки (перфо). Съществуват различни възможности като например – частично матиране до средата, или замъгляване на долен или горен ред прозорци, слагане на ленти или фигури от пясъкоструйно фолио. Лепенето на фолиата се прави от вътре. Ако се слага перфо, то може да бъде напечатано с някаква графика – надписи или картинки, но имайте в предвид, че перфото се лепи отвън на прозорците и затова те трябва да могат да се отварят или да има достъп до тях. Ако е необходимо може да се наложи използването на вишка с кофа или да се монтира скеле. Премиум реклама когато ви трябва фолиоране на дограма, стъкла, стъклени паравани и още. Поръчайте сега.

Бяла ПВЦ дограма – облепена с бяло фолио