СТАРБЪКС ЛОГО: Какво всъщност означава това

3
340
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

 

Но за да се върна към тази кралица, разбрах, че снимките представляват Мелузин. „Една такава връзка е оригиналният френски мит за Мелузин, чието име се свързва с меда. Историята ѝ припомня индийската традиция, според която кралското потекло твърдяло, че произлиза от змийски божества. Тема, която се появява отново в повече от една народна приказка в света. „

А ето и още един линк за меровингийците, от който ще цитирам следното: „Меровингите имаха репутация на окултното и свръхестественото. На тях се гледало като на царе-свещеници, както се смятало за египетските фараони.

Един от вечните символи на меровингийците е пчелата. Стотици пчели от чисто злато са открити в гробницата на крал Чилдерик. Обичаят издържан през вековете. Когато Наполеон е коронован за император през 1804 г., той се уверява, че златните пчели са прикрепени към одеждите му за коронация. „

Меровингийците са свързани с Мелузин в този аспект на декодирането:

Меровингиецът е 54 в халдейски съвпадащ елемент ксенон, който има атомна маса 131, а 131 е 32-ро първо число. Melusine е на 32 в Халдейски.

Fleur-de-Lis е 111 на английски Ordinal и е свързан с Trinity 1+1+1=3, а също и с думите или изразите: Илюзия, светлинен капан, слънчева луна, Времева примка, колелото Пи, Рая и Ада, по часовник,, …

Fleur de lis е 40 в халдейски съвпадащ елемент Цирконий, който има символа на бръмбара Скарабей, който означава Смърт и Регенерация. 40 е свързан и с „Тайм затвор“ и „Затворническа килия“

Queen Bee е 74 на английски Ordinal и може да се отнася за Луцифер, тъй като Луцифер има същия номер. 74 съвпада с елемент Волфрам, който символизира осветеността. А в Халдейски имаме 34, който съвпада с елемента Селен и представлява Луната.

Има мистичен ред наречен Орден на пчелите и той е 64 в халдейски съвпадащ елемент Гадолиний и GD стои за Бог. Символът му е телевизия, която означава дистанционно гледане.

Gd е 34 в Халдейски, потвърждавайки връзката с Луната.

Royal Bloodline е 159 на английски Ordinal, а 159 е свързана с Pi, Infinite circle. 159 има сума от делители 216, а 216 е 6x6x6 (666)

Кралската кръвна линия е 51 на английски ординал и е свързана с елемент Антимон, който има символа на Всевиждащото око.

Антимон е 28 на халдейски като Луцифер.

Кралската кръв е 37 на халдейски, съвпадаща с „Луната“ и елемент Рубидий, който има символа на Електрическото око.

Мелусин се омъжи за граф Анжу.

Анжу е на 61 в английския Ordinal matching Element Promethium и във видеото Godgevlamste говори за Прометей, който е пилот на космическия кораб.

Пилотът е на 23 в Халдейски, както и Луна. Пилотът е на 37 в Халдейски, както и Луната.

Тук отново имаме връзка с Луната, потвърдена два пъти.

Анжу е на 20 по халдейски и съвпада с думата Дуалност.

Прометей е на 49 по халдейски, отговарящ на Думите: Жътварска Луна, 5 насочена Звезда (показан ни е този символ в началото на Видеото), Матрична Холограма, Холограмна реалност, система Антихрист, с главата надолу.

49 могат да бъдат намерени на 57-ма цифра на Pi. На английски Ordinal Moon е 57. В Халдейски имаме следните изрази с 57 Лунен капан за душата, Големият архитект, Честотните вълни, Времевият вихър и Шоуто на Труман.

Ще ме попитате какво общо има Шоуто на Труман с тази история? Е, има всичко общо с това, тъй като Кристоф, ръководителя на Труман, така да се каже или Отец действа от Луната, а Труман е в телевизионна програма (Той е наблюдаван от разстояние от Кристоф, представляващ Демиурдж, всевиждащото око, този, който o изпълнява програмата, очевидно на Бог на фалшивата реалност, в която живее Труман) Кристоф е Лунното око и той прави пари Лунно око благодарение на програмата си.

Помните ли, че видяхме Дистанционното гледане и Богът на Гадолиния със символа на телевизора?

Актьорът, който изигра Кристоф, е Ед Харис, което се равнява на 23 по халдейски точно като думата Луна.

Ние сме пчелите, които работят за Монарха (Лунната Арка), който е космическият кораб, показан в Прометей, ние сме роби на пчелата Царица. Произвеждаме мед за Пчелата Царица и това е златото, което добиват. Медът е на 23 точно като Луна и Кръв, защото всичко това е свързано с кръвната линия.

Godgevlamste споменава и астронавта Пакал в Паленке Мексико.

Паленке е 34 в халдейски съвпадащ с Елемент Селен отново представя Луната.

Астронавтът е 47, съвпадащ с Тетраграматон.