Какво ни е нужно, за да бъдем стилни през зимата

1
194
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дните са по-кратки, климатът е все по-студен и умът ни вече лети към Коледа и очакваните празници. Време  е да организирате обновяване на гардероба си, за да създадете нови тоалети, който да носите от зори до здрач. За да предотвратите бързането и неустойчивото пазаруване, е добре да създадете предварително списък с артикули и аксесоари, които липсват в гардероба ви и които биха могли да обогатят визията ви. Ние от eModno.com идваме на помощ със селекция от основни неща за студения сезон. 

Овърсайз палта

Овърсайз палто е задължителен артикул за тази есен-зима 2021/22. Видяхме го по модните подиуми, където този винаги актуален артикул се предлага във всякакви форми, размер и цвят. 

Купи овърсайз палто Pepe Jeans

Овърсайз сако

Дали ще се съчетае с костюм от три части за по-официален тоалет или ще го наметнете върху тениска, дънки и маратонки за по-небрежна привлекателност, няма значение, каквато и кройка да е, той в задължителен елемент от гардероба.

Купи сако Samsoe Samsoe 

Жилетки

Ако трябва да създадем истински капсулен гардероб за есен-зима, със сигурност не можем да пренебрегнем жилетката, която се затвърждава за втори – или може би повече – сезон сред тенденциите на момента.

Купи жилетка Answear Lab

Кожени елементи

С повторното появяване на  90-те и началото на 2000 г. в големите тенденции на сезона, е кожената мания. Това е друга вечна класика, с рок привлекателност, способна да придаде на всеки външен вид много блясък.

Купи кожена рокля Patrizia Pepe