Хороскоп за 20 ноември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
211
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

17 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци ще направи деня по-лек, традиционно и през това време по-лесно преодоляваме предизвикателства, защото преминаваме „над тях“ и подобно на вятъра, въздуха, намираме най-краткия път към целите си, а всичко се приема по-подобен бърз и съобразителен начин и без особено задълбочаване върху подробности, пречки и т.н.

Усилва се комуникацията, мнозина ще предпочетат да прекарат деня навън, в приятна компания, често и със стари приятели, хора, на които могат да разчитат, освен всичко останало.

Можем да очакваме конструктивни разговори и всъщност, ако искаме да си изясним спорни теми, да узнаем нещо важно и да получим вид яснота- денят е много подходящ за това.

Интересен, динамичен ден, изпълнен с полезна, приятна информация.

Хороскоп за родените на 20 ноември

Нумерологичен хороскоп за деня

Индивидуален хороскоп, поръчки

Овен, Лъв, Стрелец- днес няма да ви липсва внимание…Може да проведете доста конструктивни разговори, да изясните спорни въпроси, ако това ви интересува. Мнозина се разтоварват в приятна компания, стари приятели може да напомнят за себе си..Денят е подходящ да оздравите партньорски отношения, лични или делови…

Телец, Дева, Козирог– денят е изпълнен с ангажименти, но и конструктивен, даващ ви възможност да отхвърлите ангажименти, които са се натрупали във времето..Някой от вас ще материализират свое желание, други ще защитят интересите си доста успешно, трети- ще получат подарък, своеобразна награда и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– днес често ще се оказвате в център от внимание, инициативността ви ще расте, но ще среща по-широка подкрепа от хора и обстоятелства, а това ще подейства позитивно на настроението ви и не само. Може да насочвате събитията над средното ниво, възползвайте се по оптимален начин, можете да направите пробив в избрано от вас направление…

Риби, Рак, Скорпион–  хубав ден да хармонизирате най-близката си среда, в дома и семейството, но не само. Имате шанс да превъртите предизвикателства в полза, да намерите изход и решения за въпроси, които са се завлачили във времето. Може да ескалират равносметки и от рода на- с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си и т.н. Хубав ден за релакс, почивка, да намалите темпото и т.н.