Дневен хороскоп за 22 ноември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
200
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

18-ти лунен ден, Луна в Рак, Слънце в Стрелец

През тази година Слънцето ще навлезе в Стрелец още на 22-ри ноември, това не винаги е така за любителите на астрологията да го подчертая, има години, през които това се случва на 23-ти ноември.

Както повечето от вас знаят Слънцето е астрологичен фактор, който ни оказва едно от най-мощните влияния.

От тази гледна точка днес ще ни се налага да се пренастройваме на физическо и психологическо ниво.

По-младите или здравите няма да усетят това въздействие кой знае колко, може да се отрази само на настроението, което ще е по-неустойчиво, начинът по който се възприема обикалящата действителност, евентуални намерения и нагласи постепенно ще се трансформират.

Луната почти през целия ден е неаспектирана, така че може да бъдем по-емоционални, но не може да се очаква, че днес ще бъдем кой знае колко ефективни, дейни или инициативни. Всичко ще се движи по-скоро по инерция, според моментно настроение и т.н. или ще „увисва“ като ангажимент.

Все пак денят е подходящ да укрепим сърдечни връзки, да проявим повече грижа за себе си и за близките си, защото това ще има по-широко въздействие, понеже ще имаме нужда от това, на тази сфера от живота си ще влияе най-силно.

Хороскоп за родените на 22 ноември

Нумерологичен хороскоп за деня

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е по-емоционален за вас, не е изключено да ви обземат носталгични настроения, може да се замисляте повече за по-далечни перспективи на развитие, но това ще заражда надежда, ще ви амбицира постепенно и тази тенденция ще расте. Днес във фокус могат да бъдат любими хора, вие самите, така че е подходящо време да се погрижите за себе си, да укрепите важни за вас отношения, може би да намалите темпото, за да изберете най-вярна посока в бъдещо развитие. По-голяма част от случващото се е повече по инерция, голяма е вероятността денят да не премине по предварителен график или пък да намерите начин да избягате от рутина или ангажименти, които не са твърде по вкуса ви.

Телец, Дева, Козирог– навлизате в силно трансформиращ период, през който може да ви се налага да защитавате вашите интереси, така че да удържат е онова, което сте постигнали до този момент и дори да го надградите. Това може да ви фокусира върху по-висока социална активност, общуване с хора, които могат да допринесат за сигурността ви, приоритетно финансова, но не само. Възникват интересни идеи, които може да реализирате в по-значима степен през следващия ден.

Водолей, Везни, Близнаци– денят може да е натоварен с ангажименти, които са по-скоро рутини и по задължение, но те се движат и предимно по инерция, така че не се очакват някакви важни събития, а по-скоро преоценки, евентуална мобилизация, която през следващите дни ще има своето значение и отражение върху ритъм в ежедневието, финансовото ви състояние и т.н. Подходящо време да подействат я позитивно и на здравето си, ако имате нужда от това. Вашата популярност постепенно ще нараства, не е изключено хора от миналото да напомнят за себе си..

Риби, Рак, Скорпион– вашите желания ще стават все по-силни, ярки и ще ви мотивират да вземете важни решения, които ще имат своето значение и отражение, ако не веднага, то през следващите дни… Днес интуицията ви е много силна, тя е верен ориентир, показва ви на кого и какво можете да разчитате, в каква посока да влеете мощната енергия, която постепенно ще ескалира. Навлизате в важен период, който ще се отрази на общественото ви положение, доходи и т.н., днес може да получите само бегли подсказки в това направление…