Стартирай бизнеса си онлайн безплатно с нова платформа за електронна търговия

1
335
Добави коментар
elpakk
elpakk

Да продаваш онлайн вече е задължително. Потребителите се обърнаха към удобствата на онлайн пазаруването още преди пандемията, а COVID-19 задълбочи тази тенденция.

Като собственик на бизнес, вероятно разбираш, че позиционирането на твоите стоки и услуги онлайн може да увеличи продажбите ти. И преди да си помислиш, че това е твърде сложно и скъпо, разгледай новата безплатна платформа за електронна търговия myPOS Online, която предлага множество полезни функции.

myPOS Online се грижи за всичко: хостинг, програмиране, дизайн, приемане на плащания и дори опции за доставка. Не е нужно да се притесняваш и да мислиш за сложни интеграции ако нямаш технически познания.

Най-хубавото е, че плащаш единствено малка такса за транзакция, когато направиш продажба. Останалото е безплатно. Но това не е всичко: Сега имаш шанс не само да увеличиш продажбите си, но и да спечелиш gift карта от Mastercard, заредена с 200 лева. Единственото условие е да създадеш своя myPOS онлайн магазин до 31 януари 2022 г. Това става само с няколко лесни стъпки.

Създай своя онлайн магазин сега с myPOS Online

Стъпка 1: Създай своя Интернет магазин

За начало трябва да предоставиш няколко детайла, като бизнес дейност и телефонен номер, на който клиентите могат да се свържат с теб. Разбира се, ще трябва да избереш име на магазина си и на домейна, но не е нужно да притежаваш домейн – myPOS Online ще се погрижи за това. След като прегледаш всички подробности и общи условия, твоят онлайн магазин може да стартира.

Стъпка 2: Персонализирай настройките за търговия – като валута, език и методи на плащане

Нужно е да избереш основна валута и език за магазина си. Сега е моментът да персонализираш настройките за поръчки, което включва как се визуализират статусите на поръчките и продуктите, които не са в наличност.

Тук също можеш да промениш опциите за доставка и регион – избери дали искаш да продаваш на локално или международно ниво. Вземането на поръчка от офис също е опция за твоите клиенти, така че можеш да им предложиш гъвкавост. В допълнение, можеш дори да избереш детайли като време за получаване.

Последната стъпка в този раздел е да избереш какви плащания приемаш – например, онлайн плащания или наложен платеж. След като направиш това, можеш да преминеш към най-забавната част.

Стъпка 3: Създай визия, която най-добре изразява твоя бранд

С myPOS Online можеш да откроиш своя магазин и да персонализираш цветове, шрифтове, стилове на бутоните и други. Добави лого, favicon, заглавно изображение и промени футъра, като добавиш икони на профилите ти в социалните медии. Можеш също да се възползваш от лентата за известия, която ти позволява да комуникираш бързо при нужда.

Виж: Оптимизация на сайт за локално търсене

Стъпка 4: Добави продукти и услуги

Можеш лесно да добавиш продуктите си и да акцентираш върху промоции или бестселъри в отделен раздел на онлайн магазина си. Персонализирай описанието на продуктите си и сортирай по категории – възможностите са много!

Стъпка 5: Изпълни законовите изисквания и започни да продаваш онлайн

myPOS Online ти помага с всички документи, които трябва да имаш преди да започнеш да продаваш онлайн. Не е нужно да се притесняваш за GDPR и политика за поверителност. Ако нямаш време да създадеш нужните документи сам, платформата ще ги генерира, използвайки данните, които вече си предоставил. След като всички правни документи са налице, твоят магазин е настроен и готов за действие.

Но това не е всичко. С myPOS Online клиентите ти ще имат свой собствен акаунт, за да преглеждат данните за доставка, да проследяват поръчките си и да актуализират други лични данни. Така че платформата предоставя не само удобства за теб, но и приятно пазаруване за тях.

Както виждаш, създаването на модерен онлайн магазин е лесно. Не е изненада, че на myPOS се доверяват повече от 150 000 бизнеса в цяла Европа, така че опитай и ти. Всичко, което трябва да направиш е да се регистрираш безплатно като myPOS търговец. След това избираш myPOS Online в бизнес профила си, качваш продуктите си и използваш всички инструменти и функции, за да развиеш бизнеса си и да си крачка пред конкуренцията.