ДНК Е ВАЛУТА – Окултна Езотерика,Конспирации и Алхимия

2
260
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

LiDAR, Graphene и 5G създават мрежа за манипулирането с тази валута. Ще изградят нещо подобно на матрица, в която целта е да се извърши СЪБИРАНЕ И ТРАНСФЕР НА СВЕТЛИННА ЕНЕРГИЯ- естествена и изкуствена.

Графенът изгражда 3Д карти, той буквално е навсякъде и кореспондира с мрежата чрез антени, датчици, предаватели, с цел оптично наблюдение на всичко и всички.

Това което ще доразвия от този пост за ЛиДАР, е че луциферазата има и други функции. По една случайност и стечение на обстоятелствата се използва същия CRISPR CAS9, който се използва и за да ви намърдат шипковия протеин в генома с ф@ксините. Така телата биха могли сами да произвеждат светлина, стават “машини” за светлина. Не, няма да светнете като светулки поради дебелината, спецификата на човешката кожа и други, само по ретината може да се забележи луминисцентни отлагания и то при светване с Дарк Лайт. Така, може да се каже, че този светлинен мега радар има и друга функция! И тя е тази по събиране и трансфер на светлина и енергия.

Последните седмици в небето са забелязани и заснети черни концентрични или спираловидно папийонкови образувания. Особено над мощни МЕМО антени- 5G.

Това са наночастици- графенови и метални.

Не питайте повече как попадат в атмосферата, омръзна ми да убеждавам в очевидното. Обърнете главите към небето и се любувайте на пръскащите самолети.

Разработката и що се касае до лабораторни изследвания се нарича САМООБРАЗУВАЩИ СЕ ЕЛЕКТРО ЛУМИНИСЦЕНТНИ ДВОЙНО ХЕЛИАКАЛНИ МЕТАЛОПОЛИМЕРИ. А тази разработка се свързва с друга- Самосглобяем комплекс от наноразмерна ДНК – порфирин за събиране на изкуствена светлина: https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja311828v

Забележете в снимки, че тези самообразуващи се електролуминисцентни, двойно хелиакални металолипиди имат същата форма на кръгове и осморки, както и забелязаните напоследък небесни графенови феномени.

3. 5,6,7G е мрежата, музиката според която ще танцуват предните два компонента. 5Джи е военна мрежа и технология и няма нищо общо с това да смъквате видеа и филми.

Извод: Някой създава технологии и мрежи за събиране на светлинна енергия от нас, от ДНКто ни, от биосферата, от всичко което ни заобикаля и което би могло да я прозивежда.

Наблюдение, Контрол и Събиране на енергия.