ДНК ПАСПОРТИЗАЦИЯ – Окултна Езотерика,Конспирации и Алхимия

2
279
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

След 3 десетилетия на откровен геноцид, след затваряне на десетки болници, след изгонване на медиците чрез мизерно заплащане, след отказ по субсидиране на болници и закупуване на техника;

След кампании за капачки за закупуване на кувьози, събиране на пари за линейки, за медицинско оборудване, след като гражданите нееднократно бяха призовавани да пращат СМСи и да даряват, изведнъж и заради кромид пландемия започна издевателството по нашето СПАСЯВАНЕ.

Това спасяване минава през няколко стъпки- изолация, носене на маски, ТЕСТВАНЕ и ВАКСИНАЦИЯ. Никакво лечение, никаква превенция, никакви инвестиции и назначаване на медици, никакъв внос на лекарства или употребата им. Никакви аутопсии или изследване кое разболява реално хората. Само натиск за тестване и ваксинация.

Заприиждаха български спасители, незнайно от къде, но знайно защо. Заедно с други световни спасители те вече бяха изградили план, бяха регистрирали фирми и потриваха ръце да влезнат в политиката, а оттам да бръкнат в кацата с мед и да лапат.

Години в които ни оставяха да умираме като кучета от немотия, от липса на здравна база, от държавна медицинска несъстоятелност. Тези години те са създавали инфраструктурата, мрежата за нашето ДНК таргетиране. Държавата е наливала нашите пари в тези проекти, а частни интереси са инвестирали милиони, милиарди, изчаквайки на нисък старт началото на акция C_O_V_I_D_1_9

Внасяни са ПСР тестове още от 2018 година, а това са ДНК ТЕСТОВЕ! Никакъв ковид не откриват, няма такова нещо, разбирате ли, няма ИЗОЛАТ и никога няма да има- значи не може да има тест и ваксина. Но може да има световен механизъм по събиране на ДНК и по генното модифициране и “чипиране” чрез препарати и dna fingerprint. Някои влезнаха в бизнеса с препаратите, а други с тестовете, но тези два елемента са част от ЕДИН ПЛАН.

Никой не иска да ви “скринва” гените, за да ви лекува, освен ако не ви продават ваксина след ваксина и да ви убедят, че вашето ДНК разкрива потенциал за рак, диабет, алцхаймер, склероза, Синдром Такъв, Синдром Онакъв- вие сте АПРИОРИ БОЛНИ и трябва да бъдете перманентно лекувани с ВАКСИНИ, трябва да ви генномодифицират чрез ваксини, защото сте НЕСЪВЪРШЕНИ!!! Трябва да ви наблюдават генома, да ви таргетират всяка една секунда и да ви лекуват. Почти се разплаках от такъв алтруизъм.