Дневен хороскоп за 26 ноември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
154
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

22 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв днес ще отключи огнени страсти, които ще се разпалват от взаимоотношенията с важни за нас хора, колектива в който съществуваме, приятели и т.н.

Ако вечерта ви предстои купон, решите да се отдадете на забавления, тогава трябва да внимавате определени ситуации да не прераснат в „пожар“.

В повечето случаи социалната активност днес ще въодушевява, ще ни дава възможност да изпъкнем, но и лесно ще преминаваме определени граници, с които демонстрираме чувства и емоции, така че крайният ефект може да се окаже спорен и съответно трябва да внимаваме.

При всички случаи- ще демонстрираме чувствата си по-ярко от обикновено, почти без задръжки, така че ще можем да разбираме и истинското отношение на важни за нас хора.

Днес ще бъдем по- заети със себе си, така че ако нещо не ни харесва- ще търсим и намираме начини да се измъкваме от него. В центъра от внимание може да са сърдечните взаимоотношения, желание за забавления, по-дълбока вътрешна необходимост от внимание…

Ако получаваме  добро отношение, тогава можем да направим чудеса от храброст, за да отговорим подобаващо.

Ако отсрещната страна се държи пренебрежително или неуважително, тогава реакцията може да е доста бурна и със съответните последици. Комплиментите, които са искрени- може да имат почти вълшебна сила…

В повечето случаи денят ще е позитивен, ще ни позволи или ще намери начин да порадва сърцето ни със забавления, хоби, като се отдадем на нещо любимо, ако не се преминат определени граници, за които вече споменах, всичко ще бъде наред.

Хороскоп за родените на 26 ноември

Нумерологичен хороскоп за деня

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще предизвиквате бурни реакции, понякога леки „пожари“ от чувства и преживявания. Въздействието ви върху околните е значимо, ако не се преминат определени граници в изказвания, действия и т.н., тогава всичко ще бъде наред, денят може да е много позитивен и изпълнен с ярки, запомнящи се моменти.

Телец, Дева, Козирог- денят може да изисква повишено адаптивност, защото околните ви оказват силно въздействие, това може да бъдат ваши колеги, но може да бъдат и членове на семейството, обединяващо правило е, че те могат да въздействат на вашето финансово състояние по някакъв начин и вие трябва да се стремите да насочвате тази мощна енергия в една обогатяваща посока, а не обратното и в този процес може да ви се налага да балансирате между ваши и чужди интереси…

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание, но може да имате усещането, че околните ви предизвикват. В обкръжението ви може да се появи личност или пък вие може да проведете разговори, част от които ще ви въодушевят, ще възбудят силни чувства и преживявания… Осветяват се важни за вас връзки и партньорски отношения. Разбирате в по-ярки краски- кой допринася за щастието ви и вид удовлетворение и ви подкрепя или пък точно обратното…Ярки емоции, възможност за запомнящи се моменти.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, не е изключено обаче да възникват и допълнителни такива, които да объркват предварителните ви планове, така че накрая да ви се струва, че се разпилявате в различни посоки. Всичко ще е наред, ако пренаредите приоритетите си по важност или според това- какво би допринесло за благоденствието ви, какво може да ви дестабилизира и да ви нанесе щети, ще имате достатъчно подсказки в тази посока. В оптимален случай- ще намерите начин да се занимавате с това, което по-скоро ви е приятно и не е толкова по задължения, но пък може да ви подейства разтоварващо, зареждащо и т.н. Все пак е полезно да се пазите от повишение или необмислени разходи.