Alphawin обещава бонус печалби при множествени залози

1
207
Добави коментар
tonny22
tonny22

А печалбата може да стане дори по-сериозна, както виждаме от предложението на новия букмейкър alphawin. Коефициентите се акумулират сами по себе си, а към тях се добавя и бонус стойност. Това е възможно при спазване на условията по специалната оферта Комбо Триумф. При успешен множествен залог потребителите получават и допълнителна печалба в зависимост от това колко селекции са включили в своята колонка.

 

Надбавката стартира от 3% при минималните за този вид игра три събития. А бонус сумата може да достигне до 50 процента, ако във фиша са наредени 15 или повече селекции. Разбира се, колкото повече са неизвестните в уравнението, толкова е по-голям и рискът от загуба. Но пък отплатата в случай на успех е повече от примамлива.

 

Има ли минимални коефициенти за множествен залог?

 

При стандартната колонка няма такива ограничения. За да се използват обаче условията на офертата Комбо Триумф на актуалния букмейкър Alphawin, коефициентите на всяка една от селекциите трябва да са не по-ниски от 1,50. При такива ставки все пак говорим за относително нискорискови събития с реалистична перспектива за успех в предвиждането. Да използваме за произволен пример мачове на лидерите във водещите първенства като гости. Когато Байерн, Манчестър Сити и Интер играят на чужд терен съответно в Бундеслига, Висша лига и Серия А, то те пак са фаворити в повечето случаи, но коефициентите в тяхна полза все пак рядко падат под 1,50. При такава комбинация шансът да излезе печелившо предвиждане не е малък. А при акумулиране на три събития с коефициент от пон 1,50 гарантирано с всеки заложен лев се връщат поне още 2 – минимум. Но тъй като говорим за хазарт, макар и на спортен принцип, трябва да знаем, че винаги съществува риск.

 

Важно е също така да се уточни, че добавката се формира на база на чистата печалба, а не като процент цялата сума. Това означава, че ако са заложени 5 лева и с тях се постигне възвръщаемост от 50, то чисто остават 45. Ако те са реализирани с 6 селекции например, това дава 10 процента допълнителна печалба. 1/10 от 45 лева е 4,50 лв. – тази сума ще бъде начислена към баланса на играча.

 

Изглежда просто, но това е оферта за майстори. За успешен множествен залог е необходим не само късмет, но познания и усет за събитията. Освен това трябва да се разбере, че в случая иначе любимата и толкова полезна функция Кеш-аут не върши работа, дори и прогнозите да се окажат верни. При отложени мачове пък бонусът остава наличен, но се намалява броят на активните селекции – стига да не падне под 3, отново има шанс за допълнителна печалба.