Почивка в Банско – Хотел Евелина Палас****

1
154
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел Евелина Палас е елегантен и стилен хотел в сърцето на Банско, разположен на западния бряг на река Глазне, намирщ се на главния път за ски лифта и само на 200 метра от центъра на града.
Евелина Палас е построен в типично българска архитектура за района и с автентичния си, но модерен интериор с дърво придаващ топлина и уют на цялата атмосфера.
Хотелът разполага с изискан ресторант, просторен лоби бар с камина, голям закрит басейни и живописна лятна градина с барбекю. 

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 164лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Две нощувки в двойна стая
Две закуски
Две вечери
Плувен басейн
Сауна
Фитнес
Безжичен интернет в целия хотел
Транспорт до начална станция на лифта

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 245лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Три нощувки в двойна стая
Три закуски
Три вечери
Плувен басейн
Сауна
Фитнес
Безжичен интернет в целия хотел
Транспорт до начална станция на лифта

• Закуската и вечерята са на блок маса или сет меню, според заетостта на хотела

Хотел Евелина Палас предлага 42 двойни стаи, 3 студиа и 2 апартамента, всички стилно и удобно обзаведени. Всяка стая е оборудвана с кабелна телевизия, директен телефон, безжичен интернет, минибар и балкон. Всички помещения в хотела имат прекрасен изглед към Пирин, Рила и Родопите или към живописната река Глазне.

Сред изисканата и уютна обстановка на ресторанта можете да опитате типична българска и европейска кухня, както и ястия от Банско приготвени по автентични рецепти с качествени продукти.

Елате и се отпуснете в просторния ни салон, изпийте коктейл в бара и се насладете на спокойна зимна вечер край уютната ни камина. През топлите летни дни се отдайте на релаксация в живописната лятна градина с барбекю и детска площадка.

През всички сезони може да поплувате в големия ни басейн, да се възползвате от фитнеса и сауната, както и богат избор от масажи за пълно възстановяване и релакс. Разполагаме с многофункционална зала за конференции, подходяща и за детски рождени дни на закрито и друг тип събития.
За любителите на белите писти през зимата осигуряваме безплатен трансфер до ски лифта.

Спортни ентусиасти, любители на храната, семейства, бизнесмени … Хотел Евелина Палас има нещо за всеки от Вас.