Вдъхновяващи идеи за барплот за кухня: 5-те най – важни неща, които трябва да знаем

1
200
Добави коментар
fire19
fire19

Разглеждаме идеи за барплот за кухня. Как да го изградим и какви материали да изберем, като разглеждаме най-добрите примери за създаването на този елегантен елемент.

Как да изберем барплот за кухня?

Популярността на барплота в последните 10- 15 години расте с невиждана скорост. В днешно време все по – рядко, срещаме кухня без барплот или кухненски остров. Барплота лесно може да бъде наречен перлата в короната на кухнята. Той предлага удобство, модерен вид и функционалност.  Барплота се е превърнал не само в място за напитка, но и в място за хранене, прекарване на време с приятели, а за децата в място за писане на домашни. Барплот за кухня е и добър помощник в приготвянето на храна за любимите ни хора. В тази статия ще си поговорим за това как се прави барплот, за какво може да ни е полезен, с какво може да бъде съчетан, както и ще ви покажем страхотни примери, и вдъхновяващи идеи.

Как да направим проект за барплот за кухня?

Когато решите , че искате да притежавате барплот е хубаво да имате малък проект, които да следвате по време на изграждането. Хубаво е да вземете размери, които да помогнат на вас и на професионалистите, които ще сглобяват барплота. Помислете хубаво за дизайна на барплота. Решете дали искате да добавите шкафчета. След това е добре да направите малка скица, по която да се водите. Обмислете къде ще бъде позициониран барплотът, така че да бъде възможно най-функционален. Стандартните размери за барплот са 105×50см. Разбира се, те могат да бъдат променени в зависимост от нуждите и желанията ви.

Как се прави барплот?

Това е първият и най-важен въпрос. Изграждането на барплот за кухня е отговорна задача. За да бъде безупречен, трябва да се подберат качествени материали и да се избере професионалист, които да го изгради. Това може да отнеме време и средства. Цената на барплота за кухня, може да варира, заради материалите, които се използват. Естествено, може да изберете материал, които да се вписва в бюджетът ви. Популярни материали са гранит, мрамор, кварц, дърво, а в някои случай и бетон. След изграждането на барплотът може да вземете подходящи столове, за да завършите визията напълно.

Барплот за кухня с шкафове

Една страхотна и функционална идея. Шкафовете могат да бъдат в неутрални цветове, така че да се съчетават с цветовете на използваният материал за плота. 

Направи си сам барплот:
Примери за мебели за кухня с барплот:

Ето, няколко страхотни примера за мебели, които можете да използвате в кухнята с барплот:

Тук може да откриете мебели за кухня с барплот:

https://mebelimariah.com/produkt-kategoriya/bar-stolove/

https://mebelizavseki.bg/%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5-310/%D0%B1%D0%B0%D1%80-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5

https://jysk.bg/trapezariya/bar-masi-stolove

Уникални идеи за на кухня с барплот

Специално за вас избрахме, най-добрите примери за кухня с барплот. 

100 невероятни идеи за барплот за кухня:
Примери за малък барплот за кухня:

Малката кухня ще изглежда като невероятно бижу. Ето, някои примери в неутрални цветове, които ще превърнат барплотът в кухнята в елегантно удобство :

Примери за шкаф барплот:

Шкафовете са добро попълнение на барплота в кухнята. Разгледайте нашите примери :

Примери за подвижен барплот за кухня:

Подвижен бар:
Примери за барплот за стена:

Барплота за стена е идеален при наличието на малка кухня. Ето, някои страхотни примера :

Примери за барплот за кухня на две нива:
Примери за барплот за кухня с шкафове:
Примери за ъглов барплот за кухня:
Примери за стъклен барплот за кухня:

Стъкленият барплот е елегантен и модерен. Ето, нашите страхотни предложения :

Примери за барплот между кухня и трапезария:
Примери за барплот между кухня и хол:

40 красиви дизайнерски идеи за бар плот в кухнята :
Бар брояч за кухнята! 40 красиви дизайнерски идеи!

Надяваме се, да сме помогнали в избора ви на барплот за кухня за вашият дом. За още полезни съвети и идеи за дома, разгледайте нашият блог.

Сподели: