Индустриалният стил и неговото присъствие във Вашия дом

5
261
Добави коментар
kracimira
kracimira

    Модерен, актуален и предпочитан в последните години  интериорен дизайн, който подчертава и същевременно разделя и свързва помещенията по свой специфичен начин. Една нова и стабилна тенденция, която предлага лесни и практични решения за дома. Тяхното основно предимство е  в създаването на обща открита площ на дома, с акцент върху осветителните тела, актуалните комбинации на отделни елементи и свързването им в един цялостен вид и композиция, без това да нарушава техният баланс.

  Индустриалният стил може да бъде както естествен, така и изкуствено създаден, които ще разгледате с екипа на строителна фирма МД-90 за Варна и област:  Ще започнем с естественият  стил,  характерен за индустриални помещения или зони, които са превърнати в част от жилищна сграда.  При тях се запазват най-вече тухлената зидария, стълби, дървени греди или  големи прозорци, вентилационни системи и т.н. Изкуственият индустриален стил се постига най-вече с повече ресурси: например под от естествен камък, високи тавани, високи колони и прозорци, изчистен дизайн, геометрични форми, тухленни декоративни стени, осветление, което трябва да бъде едновременно силно и в същото време да отговаря на категорията, в която е стила на цялостното помещение. То не трябва да изглежда тъмно и мрачно, както и да има груба визия, а напротив, трябва да е голямо, с минимилизиран дизайн, с уникалност на излъчване поради индивидуалността на сградата. Комуникационните вентилационни системи може да са открити, може да бъдат добавяни железни конструктивни детайли, отделни елементи като старо дърво, железни греди по тавана, както и много други композиции. Всички трябва да бъдат подчинени на едно правило – опростеност, изчистеност на форми и елементи.

   Повече за Нас, нашите строителни услуги, ремонти, преустройства и дизайн, може да намерите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Вас – http://www.md90.biz  

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…