Дневен хороскоп за 11 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
211
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Десети лунен ден, Луна в Телец

Луната в Телец винаги ни насочва към въпроси, които са свързани с нашето финансово състояние или сигурност- в един по-широк смисъл.

Почти през целия ден ще ескалират равносметки- какво може да допринесе за нашето по-добро материално състояние, какво ни дестабилизира.

Ако трябва нещо да променим, така че да печелим по-добре или пък предстоят промени, които засягат нашето благоденствие, това пак така ще бъде особено видно днес.

Почти през целия ден- ескалират изненади, които ще ни дават подсказки в тази посока.

Така ние рязко можем да скъсаме връзки, които ни нанасят щети или ще решим да се дистанцираме от хора, ще преосмислим отношението си към тях, ако решим, че не са достатъчно коректни към нас и на различни нива.

Не е изключено да ескалира повишена конкуренция, дори конфликти на интереси и в този процес е добре- съзнателно да се стремим да обединим усилия с онези, с които гледаме в една посока, на които можем да разчитаме- морално и материално.

Възможни са прозрения- за източници за печалба, някой могат да действат по-рисково и да спечелят, но ако се преминат определени граници- това ще предизвиква загуби, така че е важна марката.

Повишени разходи са повече от вероятни, но те могат да бъдат и целесъобразни инвестиции. През целия ден е препоръчително да не си затваряме очите пред определени факти, да бъдем по-адаптивни, да гледаме в по-далечни перспективно развитие, за да защитим или задържим своето, за да го преумножим, на този етап- това силно зависи от определени личности, които допускаме до себе си и те могат да придобият нова стойност, образно казано- днес и през следващите около два дни.

Не са изключени знакови събития, които касаят парични потоци, те могат да касаят и управленски решения.

И Дзин оракул на бъдещето

Нумерологичен хороскоп за месеца

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е изпълнен с множество изненади буквално в ежедневието, причините за това могат да бъдат внезапни и допълнителни ангажименти, които възникват, в друг случай- това е необходимост да защитите интересите си, да отговорите на повишени изисквания или пък да се дистанцирате от хора, които могат да ви нанесат щети. Днес и през следващите около два дни- следствие на чудото, проведени разговори, вие действително може да промените отношението си към определени личности, едни връзки ще стават по-здрави, защото допринасят за благоденствието ви, но други може да прекратите или да усложните,ако прецените, че ви дестабилизират, ненадеждни са, без переспективни и т.н., ако за определени контакти това е така- днес това ще бъде по-бавно от обикновено. Ценете високо хора, които ви подкрепят…

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти и поради тази причина може да е леко напрегнат, вие може да имате усещането, че околните ги предизвикват, а от вас се изисква да проявявате по-висока активност, за да се справите с всичко, за да защитите интересите си. Денят е изпълнен с изненади, но в повечето случаи- вие ще можете да контролирате нещата или да ги насочвате в една предпочитана от вас посока. Крайният резултат или изход често ще зависи от вас, от вашите собствени реакции, какво вие искате и т.н. Все пак могат да ескалират събития, които в по-ярки краски ще ви покажат- дали предстои обновление в живота ви на различни нива, приоритетно в професионален аспект, въпреки че това може да засегне и важни за вас отношения. Ако се налагат промени- пуснете ги, за да извлечете ползи, на този етап движението срещу течението, образно казано, не е твърде препоръчително.

Водолей, Везни, Близнаци- налага ви се да наваксвате с дела, които са изостанали във времето или пък отчитате за извън контрола си. Денят не протича по предварителен график, препоръчително е, ако имате възможност- да не се претоварвате твърде или пък да се движите повече по течението, така че да не пропускате възможности, да се предпазвате от непредвидени обстоятелства или да ги превъртате във ваша полза. Случващото се днес е показателно- дали в живота ви предстоят ключове преобразувания, които могат да засегнат най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството, но не само… Вие сте достатъчно креативни, за да направите нужното, като гледате в по-далечното бъдеще и успеете да превъртите всички предизвикателства в полза, да защитите интересите си и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток през целия ден е доста усилен, но ви носи и изненади. Осветяват се партньорски отношения, важни за вас връзки. Онези от тях, които са надеждни и преспективни- ще предизвикат приятно вълнение, ще виждате, че в обективно сложни ситуации или изпитващи, проверяващи, определени личности девострират лоялност. Но ако определени хора ви дестабилизират- финансово и не само, проявяват вид некорекност, ако някой действа зад гърба ви, това ще бъде по-видно от обикновено и от вас ще зависи как ще реагирате. Може да узнаете тайни, но знанието винаги е полезно…