Aптека HomePharma

1
159
Добави коментар
vankatagn
vankatagn

Онлайн аптека HomePharma предлага лекарства, хранителни добавки и козметика с доставка до 24 часа.

Защо аптека HomePharma?

Онлайн аптека HomePharma беше създадена с много внимание и прецизност към всеки детайл. Базирайки се на нашият опит от физическите аптеки, комбинирайки го със знанията ни за онлайн магазините за хранителни добавки и био продукти, ние анализирахме и обединихме всички добри практики с цел да можем да ви предоставим нова услуга в аптечната практика. С тази услуга искаме да ви осигурим пълен набор от възможности и комфорт, достъпни от всяка точка на България. Грижата за вашето здраве е наша основна отговорност и мисия. Аптеката най-близко до вас!
 

Какво можем да ви предложим?
В онлайн аптека HomePharma може да намерите огромно разнообразие от лекарствени продукти без лекарско предписание за здраве и превенция, хранителни добавки, хомеопатични продукти, медицинска техника, козметика, диетични и супер храни, детски стоки и храни, продукти за хигиена, чайове и билки и още много други продукти. Всичко това на страхотни цени и с винаги добри промоции.
 

Как вършим нашата работа?
От аптека HomePharma ви обещаваме, че ще подхождаме към нуждите на всеки наш клиент с нужното внимание и отдаденост. За нас е важно да ви предложим не само продажба, но и фармацевтична консултация свързана с лекарствен или козметичен продукт, проведена от нашите специалисти – фармацевти или консултанти. Всичко това изпълнено в най-кратки срокове, за да може да получите желаните продукти в рамките на нашият златен стандарт – „доставка до 24 часа от вашата заявка“. Ние сме безкомпромисни към качеството на продуктите, които предлагаме и към техния произход. Не спираме да работим над развитието на нашият сайт и подобрение на услугата, която предлагаме.

 

Разгледайте нашите най-продавани и най-нови предложения в онлайн аптеката сега!