Честито на Юлия! Коледна игра на SmartZone.bg Leave a comment

1
216
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Честита коледа и Новаата 2022-ра година! Пожелаваме здраве, успехи и далеч от Ковид година на всички! Пишем малко със закъснение, за победителя от колендата ни игра, в случая победителката, но молим за Вашето извинение.

Честито на Юлия, която спечели ваучер от 100 лв. за пазаруване в SmartZone.bg Участничката от коледната игра, бе избрана на 21-ви декември.

Юлия Димитрова от гр. Пловдив се възпозлва от ваучера си, като реши да закупи един страхотен коледен подарък на своето дете – дрон за игра и видеозаснемане 998 pro ( Повече за този дрон, можете да видите тук – https://smartzone.bg/shop/dron-998-pro-2mp-kamera-sgavaem/ или при нашите приятели – https://drones.bg/magazin/evtini-dronove/dron-do-300lv/dron-998-pro-2mp-kamera-sgavaem/

Пожелаваме много радостни мигове, безпроблемни полети и забавление за цялото семейство!

SmartZone.bg – Онлайн магазинът за смарт джаджи на България – Видеокамери, видеорегистратори, дифузери, пречистватели за въздух, алармени системи, смарт хоум, осветление, увлажнители, екшън камери, камоптърни и смартфон аксесоари, карти памет, флашки, авто аксесоари, професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro. Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

Заповядайте и в другият ни онлайн магазин – Магазин за дронове – Drones.bg – дрон, аксесоари за дронове, батерии и други