Какво да Правиш,когато Мъжът се отдръпва и спира да контактува с теб?

3
235
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Насоките на любовния психолог Марина Байрактарова ще ви помогнат да се справите с проблема какво да правиш ,когато гаджето се отдръпва от теб.

Какво да Правиш,когато Мъжът се отдръпва и спира да контактува с теб?

Начинът ,по който ти реагираш на тази ситуация говори много за теб самата. Говори много за твоята вътрешна стабилност и за това доколко ти всъщност си жена с отключена женска енергия или си жена със заключена женска енергия повече функционираща през детското.Какво имам предвид : Ако си представим,че двете ръце са ти и твоят мъж,когато той започва да се отдръпва създава едно пространство на дистанция. Когато си в детската си енергия инстинктивно първата ти реакция ,която като цяло не работи и увеличава дистанцията и е много лесно да ти кажа да спреш да я правиш,но е нещо което искам осъзнато и с много грижа да ти споделя,че не би могло да бъде полезно твоето отношение това е ,когато ти тръгваш да скъсяваш тази дистанция !Започваш да пишеш,започваш да питаш мъжа как е ,какво се случва с него,как се чувства,всичко наред ли е ,има ли някакъв проблем,защо не ти казва и тази дистанция ти започваш да я скъсяваш. Ефекта от това скъсяване, вярвам,че си имала този опит и знаеш много добре, че ефектът е мъжа да продължава да увеличава дистанцията и всъщност абсолютно не се привлича към теб.

Какво да Правиш,когато Мъжът се отдръпва и спира да контактува с теб?

Откъде се случва тази дистанция ? Много могат да бъдат факторите ,покрай които един мъж може да създаде дистанция. Може да бъде ,защото той се страхува, могат да се активират определени негови страхове в отношенията и когато това се случи естествената реакция на мъжа/ това е различно от естествената реакция на жената / е всъщност да направи дистанция, да се усамоти, да остане сам и да осмисли какво се случва с него и да реши сам проблема си.  Мъжете като цяло решават проблемите си предимно самостоятелно. Това е нещо,което жените не можем да разберем,защото биологически ние сме програмирани,това идва от природата ни да решаваме проблемите свързвайки се.

Това може да бъде една от причините. Друга причина,поради която естествено мъжът създава тази дистанция е естествената му нужда като мъж да има пространство за себе си, в което да захранва мъжкото си. Много важно да запомниш е ,че мъжът ако е в свойта мъжка енергия,мъж който има повече тестосерон в тялото си се зарежда с активности и дейности,които не го свързват с жената – спорт,приятели,комуникация с мъже,затваряне в мъжко пространство с компютърни игри и др. Така че е важно да разберем основния принцип,че мъжът се зарежда,когато има този контакт с други мъже или когато има този контакт в спорт, в движение на тялото,или гледа телевизия или  игра на компютър това също го отцепва от света,от постоянния контакт с жената ,с която интензивния контакт го свързва с чувствата. Той буквално се регенерира по този начин.

Така,че когато се случва тази дистанция твоята реакция е тази ,която ти казва ти в каква енергия и къде се намираш.Това е важното ! И не винаги причината за дистанцията е в теб ! Това също е много важно да го усетиш и да го осъзнаеш ! Естествено би могла да участваш в този процес,би могла чрез поведението си ,когато мъжът е с теб ти да имаш поведение ,което да изважда най-лошото от мъжа. И тогава вероятността мъжа да иска да има дистанция е много по-голяма. Искам да се фокусираш върху себе си и върху собственото си поведение като жена,защото само върху това имаш контрол. Ти като жена можеш да си напълно наясно и напълно осъзната дали поведенията,които имаш изваждат най-доброто от мъжа,тогава при всички положения ще си наясно,че отдръпването  или дистанцията не е свързана с теб ,а е нещо ,от което мъжът има нужда. Или когато си наясно със собственото си поведение и осъзнаеш,че всъщност не правиш това,което изважда доброто от мъжа,а обратното поведението ти изважда лошото от мъжа,проблемите,конфликта,трудността ,тогава можеш да започнеш да насочваш вниманието си в тази област и чрез работа върху себе си да осъзнаеш , да спреш да правиш определените вредящи поведения и да намалиш дозата на тези поведения.

Какво да Правиш,когато Мъжът се отдръпва и спира да контактува с теб?

Така ,че първото важно нещо,което искам да осъзнаеш и да разбереш е,че когато си в отношения с мъж това е да осъзнаеш,че дистанцията е естествен процес. Не става дума,че тя няма да се случва,каквито и поведения да имаш към мъжа,а точно обратното ! Става дума,че това ще бъде част от отношенията ти, защото това е част от биологията на мъжа и всъщност е ценно спрямо това как ти реагираш на този естествен процес в отношенията,говори за теб доколко ти си в отключена женска енергия и доколко ти с лекота може да преминеш през този естествен процес. И когато има ново завръщане да имате повече близост и интимност в отношенията.

А когато си с мъж,с който си в процес на установяване на срещи,или се виждате от няколко седмици или от няколко месеца и той спре рязко контакта- също много често се случва това ,тогава една от най-вероятните причини за това също може да бъде по посока на твоето поведение- той усеща ,че нещо не е негово и това е нещо,което го изважда от отношенията и нещо,което може да е свързано изцяло с него- неговият страх. Тоест както и ти да си се държала в тези отношения страхът му от обвързване ,страхът му от това, че е нужно да встъпи също като мъж,като човек ,който установява контакт с друг човек,грижи се за него,има уважение и отношение към друг човек- това създава много страх понякога не само в мъжете ,но и в жените може да е това,което го отблъсква. Той може да започне много да се страхува и да напусне отношенията рязко.

Това,че в този случай константата – това си ти ! И начинът по който е важно ти да се отнасяш със себе си в този процес и ти да чувстваш себе си в този процес ,когато се случи е стабилност ! Когато мъжът се движи и прави дистанцията много често това ,което казва,че ти си с отключена женска енергия, с усещане за вътрешна ценност в себе си, с усещането,че това е процес,който ти разбираш,че е част от отношенията ти и не се страхуваш от него е процесът ,в който ти буквално си с едно вътрешно спокойствие и с една вътрешна стабилност. И сякаш вътре в тялото си ти знаеш и имаш своята женска мъдрост,че ти си ценна като жена,че ти има какво да дадеш в тези отношения,че ти разбираш мъжкото поведение и мъжката психология и знаеш ,че е важен този процес да се случва и не го спираш.Не влияеш върху него веднага да скъсяваш дистанцията, а оставаш на едно място свързана със собствената си ценност и с усещането ,че това е естествено във всяка една двойка ,във всяко едно отношение и е много важно в този момент да усетиш вътре в себе си тази своя стабилност. Ако ти не усещаш това,това не означава ,че нещо има,а означава ,че тази дистанция изважда в теб страха. И ти се страхуваш и съмняваш. Тоест ти съотнасяш дистанцията към себе си и си казваш :“На мен ми има нещо“. Може би аз не съм питала достатъчно,може би аз ако съм по-любяща,по-разбираща,по-интересуваща се от мъжа той няма да постъпи по този начин. Може би ако аз знам какво той желае,ако аз спечеля неговата любов той не би постъпвал по този начин. И тогава цялата ти енергия е насочена към това да спреш дистанцията да се случва ,вместо осъзнаването да върви по посока на това- това е част от отношенията,какво е нужно да направя, да разбера за себе си,да осъзная, за да мина през този процес с повече лекота. Най-не работещото,което естествено те каня да спреш да правиш,когато се уловиш да го правиш,това е ти да скъсяваш дистанцията и да направиш така,че мъжът да остане в твоето поле.Това само го раздразва още повече и дори да остане той няма да откликне на теб по този начин ,по който ти всъщност би искала да ти откликне.

Какво да правите ако вашият приятел ви блокира

Как Боровинките са полезни за Здравето?

Какво показват цветовете на плодовете и зеленчуците ?

Вода с Куркума на Гладно- ползи и вреди

Психични причини за Бръчки

Признаци на Уроки,Родово Проклятие

 

10 Стайлинг Правила,които всяка Елегантна Жена Трябва да знае

Модни Блузи за Всеки Повод

Официални Дълги Рокли 2022

Лека Бисквитена Торта без печене

Черни Официални Рокли

Мед или Захар ? Какво да изберем

10 Неща,Които Елегантните Жени никога не носят

Как да се Обличаш Стилно През Зимата ?

Боядисване на Косата,Което Подмладява

Портрет по Снимка за Подарък

Он-лайн Галерия- Картини от български художници с международни награди