Какво да Правите Ако Вашият Приятел ви Блокира

2
214
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Каква е Причината да Бъдете Блокирани?

“ Ако някой се старае да ви игнорира ,той не ви пренебрегва,той е обсебен от вас.“ Зиад Абделнур автор на „Икономическо благосъстояние“

И така,когато бивше гадже ви блокира,означава ли това,че е обсебен от вас ? Бих казал,че е. Но проблемът е ,че той е обсебен от вас по грешни причини. Тук нещата стават малко сложни. Момичето,което посещава този сайт ще иска да върне обратно бившия си приятел. Това означава, че когато мисли за него тя е изпълнена с добри чувства. Първо да бъдеш блокирана от бивш никога не е нещо добро. Ако сте блокирани това наистина е лошо. Но както споменах по-горе, човекът ,който ви е блокирал или някаква част от него е обсебена от вас. Но за съжаление той е обсебен от вас по грешни причини. Например : Досадни сте на бившия си приятел. Всеки път,когато мисли за вас той не е изпълнен с добри чувства, той е изпълнен с досада. Докато той често мисли за вас ,чувствата му към вас не са добри.

Защо те блокира ?

На път съм да ви дам някои насоки. Аз съм мъж ,който е блокирал жени. Някои от жените,които блокирах бяха бивши, а някои от тях бяха просто приятелки,които ме тласнаха дотам,че вече не можех да се справя с тях. Ще ви обясня какво точно ме накара да блокирам тези жени. В допълнение към това съм виждал стотици жени да бъдат блокирани от бившите си, така че знам всички основни причини да се случи това блокиране. Нека започнем с една от най-интересните причини ,поради която мъжът може да ви блокира.

Твърде много го боли,за да говори с теб!

Това е нещо,което аз самият преживях,поради което знам ,че съществува. Ако някога е имало положителна причина бивше гадже да те блокира ,това е причината. По същество това работи – всеки път,когато бившия ви получава лични съобщения от вас по телефона или във фейсбук това го наранява. Говоря за дълбоко нараняване,не такова нараняване от рода да си удариш коляното. Това е душевно нараняване,което остава с вас през целия ден и от което не може да се отървете. Ако се чудите за конкретната ми ситуация аз не се срещах официално с момичето,което блокирах. Това беше преди години,когато бях започнал да развивам някои чувства към нея. Чувства ,които не са били взаимни. Като човек нека ви кажа,че е много унизително чувство ,когато в един момент сте били на върха от щастие,защото си мислите ,че хубаво момиче си пада по вас и изведнъж….БУМ! Като удар научавате ,че чувствата ви са едностранчиви. 

Взех решението да блокирам това конкретно момиче не защото се опитвах да се върна към нея, а защото ме боли да говоря с нея като знаех,че чувствата ми не са взаимни. Съжалявам ,но времето ми е ценно.

Ето основната идея,която се опитвам да ви представя относно бившия ви приятел,който е възможно да ви блокира по тази причина. Може би той е обсебен от вас по правилните причини,но твърде много го боли да разговаря с вас. Боли го, всеки път ,когато проявява чувствата си към вас или връзката ви е много болезнена за него. Толкова болезнено,че не иска да си го спомня в момента и решава да ви блокира от живота си.

Искам да подчертая ,че всеки път ,когато някой бивш ви блокира това не е добър знак.

Той знае,че блокирането ще ви нарани 

Без значение,винаги ще има такива бивши гаджета,които търсят отмъщение.Казвам ви го,защото аз съм бил от този тип бивши гаджета. Знам ,че е ужасно да го призная,но не се срамувам от това. Трябва да знаете за мъжете ,че рядко се случва да сме зрели в първите няколко връзки. Що се отнася до мен бях незрял в първата си връзка. Поглеждам назад и поклащам глава колко тъп бях. Но има мъже,които ще откажат да се променят ,те ще останат незрели и вместо да търсят начин да поправят отношенията ви, те ще търсят отмъщение и ще знаят със сигурност ,че блокирането ви е идеалният начин да направят това. Едно нещо, което вече знаем е, че човек,който ви блокира за да ви отвърне или да ви нарани не е зрял за ситуацията. Ето точните мисли ,които бих имал:

„Ако я блокирам знам,че ще я нарани и може би ще и дам урок.“

Защо мъжете „ИСКАТ ДА ОТМЪСТЯТ“? За да те „научат на урок“ ,за да ти го върнат

Ако бивше гадже ви блокира ,за да ви отмъсти или да ви нарани вече знаете ,че той е много незрял по отношение на раздялата.Това,което искам да направя, е да ви дам представа кои фактори са го накарали да почувства желание за отмъщение.

Първото нещо,което искам да вкараш в ума си, е че обичайно не цялата вина лежи върху него ,че да има причина да иска да си отмъсти. Разбира се има случаи ,в които бившия ти приятел е просто психо  и ще иска да си отмъсти ,защото е луд. Но повечето бивши гаджета могат да посочат нещо,което вие сте сгрешили във връзката. Така ,че нека да не се преструваме,че вие ста напълно невинна в тази ситуация. Може би сте флиртували с друг мъж или сте му казали нещо,което го е наранило. Двамата сме се разделили и аз съм ядосан. Решавам, че искам да ви блокирам, за да ви отговоря на раздялата. Има две неща,които ще преминат през ума ми,когато реша да взема решение за блокиране по тази конкретна причина. Първото нещо ще бъде свързано с разбирането ми за това как се чувствате. Със сигурност знам ,че вие сте човек,който обича да е социален. Обичате да създавате и поддържате приятелства,дори след раздялата ми пращахте съобщения от рода на “ Нека да бъдем само приятели“ . Така ,че ако ви блокирам и махна опцията „приятели“ от масата ,знам ,че ще ви причини болка и харесвам този факт,защото дълбоко в себе си съм наранен и искам да се чувствате толкова зле ,колкото и аз. 

Объркано е …знам.

Втората причина  ще е свързана с това,че си хубава ,харесваш и флиртуваш и с други момчета. Виждаш ли през цялата ни връзка мразех да флиртуваш с други момчета. И ти знаеше,че това ме дразни и го правеше нарочно. И флирта е една от основните причини да искам да си отмъстя. Всеки път ,когато си мисля:“Чакай ,защо я блокирах?“ Вероятно ще си кажа :“ О,тя се закачаше с онези момчета „!

Това са причините,когато бившите блокират за отмъщение. Те ще се придържат към всичко,което сте направили грешно във връзката като причина за ОТМЪЩЕНИЕ!

Има няколко преимущества за вас ,които мисля,че е важно да разберете ако бившия ви блокира и подозирате ,че го прави за да ви даде урок , да ви отвърне или да ви отмъсти ! Има няколко важни неща,които искам да запомните преди да преминете в режим ЧЕРВЕНА ПАНИКА !

Както заявих няколко пъти в този раздел, аз бях на мястото, където исках да дам урок, да ви го върна, да си отмъстя. Докато отвън може да изглежда ,че не харесвам бившата си,отвътре мога да ви кажа на 100 % сигурност,че все още изпитвам чувства към нея. 

Това е един от онези,много редки случаи,когато действията не съвпадат с истината за това,как би се чувствал един мъж по отношение на ситуацията. Докато блокирането на бивша приятелка, е смело действие,което казва :“ЕЛА !“,крайната истина е ,че мъжът може да го прави,за да се почувства желан от вас. Почакайте КАКВО?? Помислете за това за момент. 

Ако бившият ви приятел е блокирал телефонният ви номер и сте полудели във Facebook,опитвайки се да се свържете с него,фактът,че искате да комуникирате с него,и се чувствате зле без него ,ще го кара да се почувства добре, че го искате. Никога не подценявайте факта,че всички мъже обичат да се чувстват желани от жените .

Досега говорихме за две изключително важни причини бивше гадже да ви блокира:

Той ви блокира,защото прекалено го боли да говори с вас.
Той ви блокира,защото знае ,че ще ви нарани.

На път съм да добавя една напълно различна причина :

Той никога повече не иска да има нищо общо с теб!

С други думи блокирането му,защото никога повече не иска да говори с вас е най-лошият сценарий за почти всички ,които четат тази страница.Вие сте го избутали до мястото,откъдето няма връщане.

Когато емоциите се изчерпват ,логиката намалява !

Раздялата е твърде емоционална ситуация и е почти гаранция,че нещата които ще бъдат казани от двете страни ,може нито един от двамата да няма предвид. Едно от тези неща е :“ Повече никога не искам да разговарям с теб!„

Така,че  нека кажем,че бившия ти приятел е казал това и ден-два след раздялата ви ти си разбрала,че номерът ти е блокиран в телефона му. Вашата незабавна реакция е да изпаднете в паника и да тичате като луда ,която крещи :“Апокалипсисът е тук,края на света дойде !“

Но искам да ви разкрия една малка тайна.

Вероятно няма да бъдете блокирани завинаги.

„Чакай,какво имаш предвид?“

Емоциите царуват само временно и логиката обикновено се оставя да изчисти бъркотията,която емоцията е направила.

Буквално бях свидетел на стотици жени блокирани от бившите си. Искате ли да знаете нещо доста шокиращо?

Около 60 % от тези жени в крайна сметка се свързват с бившите си по една или друга форма.Можете да видите процеса от гняв обратно към логиката . Не забравяйте,че начинът по който работи, е че бившият ви приятел ще започне да мисли с логика. Когато обаче се включи нещо болезнено като раздяла,логическият превключвател се изключва и се включват емоциите ,гнева. Разбира се те не остават завинаги. Бавно ,но сигурно логиката ще върне царуването си обратно.

Това, което ще направя сега, е да премина през цялата прогресия на картината, за да можете да разберете точно какво се случва в съзнанието му.

‘Яд ме е на нея.’

Това е доста обяснимо. Той е ядосан на вас. Този гняв означава, когато логическият превключвател е изключен и когато превключвателят за емоции е включен. Не забравяйте, емоцията = гняв в този случай.

‘Мисля, че ще я блокирам.’

Това е първото голямо действие на вашите бивши под прикритието на емоция. Той знае, че блокирането ви вероятно ще ви причини болка.

„Блокирането й не се проработи толкова добре, колкото си мислех.“

Истината на ситуацията настъпва. Емоцията го насочи погрешно, тъй като той започва да съжалява за решението си. Нараняването ви не се чувства много добре от него. Това означава времето, когато емоцията започва да изчезва лека полека от него. Логиката започва да се връща обратно.

„Господи … някак ми липсва.“

Това е някак интересно. Досега емоцията на гняв управлява шоуто. Докато логиката бавно възвръща бойното поле, някои от добрите емоции започват да се появяват. Знаете ли, емоциите, които карат човек да си отиде,

‘Тя ми липсва.’ или ‘Все още изпитвам чувства към нея.’

Това се случва тук. Гневът му се замества от емоциите, които първо са го накарали да се влюби в теб.

„Мисля, че ще я отблокирам.“

Добре дошла на нашата добра приятелска логика обратно на партито. Това наистина е най-добрият начин, по който мога да го кажа.

Какви са шансовете ви да върнете бившия си приятел?
Той наистина го има предвид и никога повече не иска да говори с вас

Казах, че в около 60% от случаите бивше гадже в крайна сметка ще се свърже с вас, след като ви блокира. Въпреки че този процент е доста висок, истината е, че не е 100%. Всъщност това означава, че 40% от бившите биха могли сериозно да ви блокират и може никога повече да не искат да говорят с вас.

За всяка жена, която чете тази страница, това се случва е възможно най-лошият резултат, за който може да сети.

Защо? Защото това основно означава, че шансовете ви да върнете бившия си са 0%.

В този момент бих искал да призная, че всъщност съм блокирал хора от живота си, за което бях сериозен,и че никога повече не съм разговарял с тях и до ден днешен. Всъщност имаше само двама души, с които някога съм правил това.

Нещото, което трябва да разберете за това момиче, беше фактът, че ние двамата просто не си подхождахме добре. КАРАХМЕ се непрекъснато, не се съгласявахме по много сериозни проблеми и накрая връзката беше толкова токсична, че буквално си лягах през нощта, страхувайки се за следващия ден. След като се разделихме, взех решение да я блокирам, така че дори да не мога се изкуша да се върна отново в тази ситуация. Може би аз да я блокирам беше направено от мисленето и емоциите, а не от логиката, но честно казано се радвам, че го направих, защото нямаше начин да съм щастлив с нея. И така, всъщност реших да блокирам бившата си, защото реших, че няма начин тя да подобри живота ми.

Знаех, че по това време все още изпитвах някакви чувства към нея и знаех, че ако не я блокирам, щях да бъда засмукан обратно и не исках това за себе си.

Втората ми история за блокиране на някого беше съвсем различна, но също толкова важна, защото може да ви даде важна представа за това как мислят мъжете.

Имах приятелка, който определено изпитваше чувства към мен (тя ми призна за тях.) За съжаление за нея, аз не я харесвах по този начин. Сега преди този момент бях блокирал само един човек през целия си живот (онази бивша приятелка, за която говорих по-горе.) Така че, блокирането на някой от живота ми е много рядко за мен.

Тази приятелка обаче, която изпитваше чувства към мен, много бързо ме подтикна към този момент, когато започна да ме тормози. Всеки път, когато не й изпращах съобщения веднага, щях да бъда тормозен.

Всеки път, когато й казвах по много хубав начин, какво мисля, тя трябваше да продължи, да ме тормози. Основното е, че тя бе казала някои наистина злобни неща и бе поставила под въпрос характера ми.

Очевидно я „водех“, въпреки че й казах да продължи. Тормозът най-накрая стигна до точката, в която започваше малко да ме ядосва.

И така, аз я предупредих:„Виж, ако продължаваш да действаш по този начин, вече не можем да бъдем приятели.“ След като й казах това, тя се спря за известно време, докато не й изпратих съобщение веднага и след това тормозът се възобнови. Тя ме беше тласнала до точката, в която вече не можех да издържам, затова я блокирах от всичко и никога повече не разговарях с нея. Тя просто не добавяше нищо положително в живота ми, а само отрицателно.

Различни степени на блокиране

Озаглавих този раздел „Различните степени на блокиране“, защото някои форми на блокиране са много по-лоши от другите. Не се притеснявайте, ще го обясня след минута. Първо обаче, нека да разгледаме всички начини, по които бившето гадже може да ви блокира от живота си.  Установих, че наистина има пет начина, по които бивше гадже може да ви блокира.

На телефона.

Във Фейсбук.

Чрез приложения

Чрез имейл.

Пълният блок навън.

Както винаги, ще разгледам подробно всеки един от тези методи, за да можете напълно да разберете ситуацията, в която сте попаднали.

Открих, че повечето хора са такива. Те са много привързани към телефоните си. Повечето хора не просто раздават номерата си и те със сигурност се замислят върху това, кого блокират от телефоните си. Това ни води до вас и бившия ви. Бих казал, че бившият ви блокира от телефона си е най-често срещаното нещо, за което чувам, когато говоря с жени на този сайт. За щастие е лесно да деблокирате някого от телефона си. Както казах по-горе, около 60% от бившите в крайна сметка се връщат в контакт, след като блокират своите бивши. И така, колко лошо е, ако ви блокират от бившия ви телефон? Е, блокирането никога не е добро нещо, но ще ви кажа, че ако ви блокират от телефона му, не мислете, че светът е свършил. Това всъщност е най-често срещаната форма на блокиране.

Сега не знам конкретно вашата ситуация, но това, което знам е, че ако бившият ви ви блокира чрез Facebook, това не е добро нещо. Защо казвам това? Когато блокирате някой от телефона си (поне на iPhone), всъщност не е толкова трудно да го отблокирате. Ако обаче блокирате някого във Facebook, всъщност е доста трудно да го отблокирате. Въпреки това открих, че повечето мъже не блокират бившите си във Facebook. Защо? Е, те искат да ги шпионират, за да видят колко зле ги нараняват.

Чрез приложения

Някои хора наистина не използват текстови съобщения на телефоните си. Вместо това те решават да преминат през приложения за съобщения като:

WhatsApp Snapchat Viber ,Telegram

Според мен това е същото като текстовите съобщения (с изключение на Snapchat.) Това, за което трябва да внимавате, е дали сте блокирани от обикновения му телефон и от тези малки приложения. Ако той ви блокира както през приложенията, така и през големия телефон, това не е добър знак. Въпреки че все още има 60% шанс той да ви отблокира по пътя, той може да е по-сериозен относно блокирането, ако отдели време да ви блокира и във всички тези малки приложения. И все пак бивше гадже, което блокира момиче, обикновено го прави чрез силно емоционално състояние. Дайте му малко време и ще бъдете изненадани от това, което се случва.

Чрез имейли

Знаете ли, че е възможно да блокирате някого по имейл? Е, така е. Искам да направя това възможно най-опростено. Ако той ви блокира по имейл, това е много лош знак. Това означава, че той вероятно е много по-сериозен да не говори с вас. Разбира се, аз се стремя да превърна негативите в позитиви, така че нещото, което трябва да разберете, е, че много рядко мъжете общуват с приятелките си по имейл. Обикновено те общуват чрез разговори по телефона, чрез Facebook или други социални медии.  Така че, поддържайте настроението си високо, защото все още не е краят на света.

Пълен блок

Нека поговорим за кошмарен сценарий. Да кажем, че бившият ти приятел е изключително ядосан на теб след раздялата. И така, той решава да създаде пълен блок. Какво е пълен блок навън? Пълно блокиране- Когато бивше гадже ви блокира по всички възможни начини. Където няма възможен начин, можете да се свържете с него. По същество това е мястото, където бившият ви приятел ви блокира от телефона си, чрез Facebook, чрез приложения и чрез имейла си. Дори съм чувал някои случаи, когато той може да блокира вашите общи приятели за известно време, за да не се налага да ви вижда лично. Какъв тип жени са изложени на риск от пълно блокиране?

Като цяло това, което видях, са жените, които са изневерявали на бившите си гаджета. Измамата има начин да разгневи хората, кой не знаеше? (Това между другото беше сарказъм.) Вижте, не казвам, че само измамниците получават цялостно блокиране, тъй като има случаи, когато бивш прави пълен блок „само защото“. Това, което казвам, е, че измамниците имат по-голям риск това да им се случи. Така че, имайте това предвид. Какво трябва да направите, ако бивше гадже ви блокира Сега наистина стигаме до добрите неща.

Досега всичко, за което говорих, е психологията, която стои зад някой, който блокира бивш. Наистина не съм говорил за това какво да правя, ако това се случи с вас (което много от вас сигурно се чудят.)

Е, сега, когато смятам, че съм обяснил правилно всичко, което трябва да се обясни, когато някой ви блокира, продължете напред и се съсредоточете върху точно какви стъпки трябва да предприемете, ако все пак ви блокират.

За този раздел описах стъпките, които искам да предприемете, ако все пак ви блокират в графиката по-долу .

Нека започнем в самото начало с определяне на степента на блока. Определете степента на блока Ако сте прескочили „различни степени на блокиране

В горния раздел може да е добра идея да се върнете и да го прочетете, защото това, за което се говори там, е от съществено значение за това, за което ще се говори тук. Не е необходим гений, за да осъзнаем, че някои форми на блокиране са по-лоши от други. След като научите, че сте били блокирани от бившия си приятел, вашата работа е да разберете по колко начина сте били блокирани. Защо това е важно? Е, погледнете го по този начин. Ако вашето бивше гадже ви блокира от смартфона си, но той не ви блокира от Facebook, тогава технически пак можете да се свържете с него чрез Facebook, когато пожелаете. Да знаете какви опции имате, е важно, защото тези опции ще определят как играете играта. Разбира се, все още не съм ви казал какво да правите, ако сте изправени пред най-лошия сценарий на пълно блокиране.

С други думи, какво правите, ако бившият ви приятел ви блокира във всякаква форма, която можете да си представите?

Ще кажа нещо, което отлагам от известно време, защото ще ви бъде много трудно да чуете и вероятно ще ме мразите за това, но трябва да се каже. Ако се сблъскате със ситуация, в която бивате блокирани от бившия си по всякакъв начин, тогава възможностите ви са много ограничени.  Истината е, че в тази ситуация има само един човек, който може да ви помогне и той не ви харесва много в момента (не забравяйте, че ви блокира.) С други думи, вие сте във възможно най-лошото положение, защото сте изцяло в неговата милост. Въпреки че има няколко неща, които можете да направите, за да повлияете на решението му, всъщност не можете да кажете нещо, което да промени думата му. Защо? Е, защото сте блокирани, помните ли?

‘Но какво, ако се изправя лично пред него?’ Така че, позволете ми да разбера това. Вашият бивш ви блокира (силно изявление от него, че не иска да говори с вас) и вие решавате това, това означава, че трябва да се постараете повече и да се изправите лично пред него? Вижте, ще ви кажа какво точно ще си помисли той, ако направите това. ‘Уау, тя наистина е психо.’ Не бъдете психо бившата приятелка.

Бъдете увереният в себе си. Търпение = Без контакт  И така, какъв е гениалният план за справяне с блокирането от бивш? Е, първите ви инстинкти, когато разберете, че сте блокирани, ще изкрещят, „Опитайте да се свържете с него !!“ Ще искате да се свържете с него възможно най-скоро по какъвто и да е начин, за който се сетите. Дори съм виждал някои жени да съставят дълги писма и да ги изпращат по пощата на бившите си. Вижте, аз съм фен на писмата, но единственият път, когато те някога означават нещо за мен, е когато излизам с някого. Ако трябваше да взема такъв от бивш, щях да бъда малко изплашен. Точно сега, когато разберете, че сте блокиран, най-добре е да проявите търпение. Сигурен съм, че сте чували тази фраза, Търпението е добродетел

Е, в този случай наистина е така. Това ме отвежда до следващата ми точка. Как трябва да проявите търпение?

Чрез правилото за липса на контакт, разбира се. Няма да отделям време да обяснявам какво е правилото за липса на контакт, тъй като говоря толков много .

Това, което мога да направя за вас обаче, е да ви дам нов наръчник, който написах, който наистина се задълбочава в новия ми изглед на правилото за липса на контакт. Силно препоръчвам да прочетете тази страница. 

Защо смятате, че правилото за липса на контакт е добра идея в този случай?

В цялата тази страница съм хвърлил доста интересна статистика, свързана с блокирани жени. Помните ли каква беше тази статистика? Открих, когато разговарях с блокираните жени, че в 60% от случаите бившите им в крайна сметка отново се свързват с тях. Тези жени не трябваше да правят нищо за бившия си, за да се свържат, а просто се случи само по себе си. Правилото за липса на контакт ще ви принуди да проявите търпение и освен това ще ви попречи да бъдете маркирани като онази психо бивша приятелка, за която говорих по-горе.

Facebook / Други социални медии facebook

Красивото в правилото за липса на контакт е, че освен да накараш бивше гадже да мисли повече за теб, „Защо не се е опитала да се свърже с мен?“ Също така ви принуждава да се съсредоточите много върху себе си. Ще бъда честен с всички жени, които четат това.

Повечето от вас няма да си върнат бившето гадже, защото не можете да се измъкнете от собствения си път. Какво имам предвид под това? В момента сте принудени да мислите за бившия си приятел, вместо да мислите за себе си.

Много от вас вероятно си мислят, че не могат да живеят без него. Чувал съм почти всяка история на ридания . Вече нищо наистина не ме шокира. Знаеш ли какво бих искал? Веднъж бих искал да отворя коментарите на този сайт и да прочета нещо като,

„Не ме интересува дали ще го върна или не, но ще стана толкова невероятен, че когато той е на смъртно легло и погледне назад в живота си, ще си каже, сгреших, че я пуснах.“

Виждате ли, това ми е интересно. Това ми казва, че вашият свят не се върти около човека, а също така казва, че имате много самочувствие.

Искам да запомните това отношение, защото за вас ще бъде изключително важно да имате това, което казвам по-нататък. Вашият бивш ви е блокирал, но това не означава, че той не ви проверява във Facebook или други социални медии.

Така че, вместо да седите в стаята си и да плачете за ситуацията си, казвам, че сте проактивни със съзнанието, че той ще ви държи под око чрез Facebook.

Нека се върнем към това отношение, което исках да имате. Знаете ли, отношението „Ще стана толкова невероятна, че ще съжалява за решението си“.

Направете необходимите промени в живота си, за да станете невероятни и уверете се, че уведомите света за това в социалните медии.

Актуализирайте профила си във Facebook с неща като, Невероятни снимки от живота ви. Невероятни неща, които ви се случват. Забавни снимки на вас и вашите приятели, които си прекарват добре. Снимки на вас и приятели (предизвикват известна ревност.)

Всичко, което може да се разглежда като положително нещо. Това може да е неудобно за мен да призная, но години наред, след като се разделих с бившата си приятелка, щях да проверя в нейния профил във Facebook.

Ние двамата не бяхме приятели във Facebook, но стената й беше полу публична, където можех да видя основните събития от живота й.

Ето какво е интересното, обаче, две години след раздялата между нас, изобщо не изпитвах никакви чувства към нея. Все пак щях да я проверя, защото ми беше любопитно. 

Вие сте в по-добра позиция от мен, защото раздялата между вас и бившия ви приятел вероятно е все още свежа, което означава, че и двамата вероятно все още изпитвате чувства един към друг.

Любопитството е мощен мотиватор и той вероятно ще нахлуе в близко бъдеще, за да види как сте. И така, искате ли той да види вашата депресирана версия или щастлива версия? Не трябва да отговарям, нали?

Какви са шансовете ви да върнете бившия си приятел? Общи приятели приятели ad Запален читател на Ex Boyfriend Recovery имаше интересна идея. Бившият й приятел я беше блокирал (цял блок) и тя не знаеше какво да прави. И така, това, което тя реши да направи, е да използва бившето си гадже и общите си приятели, за да му предаде дълго писмо. Разбира се, идеята за писмото не й се получи, тъй като той не я отблокира, но мисля, че може да е била на нещо с тези общи приятели. Виждате ли, умът й беше на правилното място с общите приятели, но всъщност не използваше общите приятели по правилния начин. Използването им за предаване на писма или съобщения напред-назад обикновено никога не работи. Това, което трябваше да направи, беше използвано от общите приятели като начин да привлече вниманието на бившите си. Позволете ми да обясня. Забелязвали ли сте някога как хората имат тази тенденция да разпространяват информация като горски пожар.

Е, това е особено вярно, когато става въпрос за връзки. Може би е най-добре, ако дам фалшив пример, който да илюстрира моята гледна точка. Бившето ти гадже ви е блокирало от телефона си и ви е направило приятели във Facebook. В момента сте доста долу в сметищата.

Разбира се, светът не е свършил, така че решавате да излезете с няколко общи приятели, които вие и вашето бивше гадже имате. Тези общи приятели не са лоши хора, но доколко искате да се обзаложите, че втората малка среща с тях приключи, те няма да изпратят подобно нещо на бившия ви, съобщение на горски пожар

Ако залагате срещу изпратено съобщение по този начин, тогава мисля, че ми дължите пари. Всъщност бих казал, че искате това съобщение да бъде изпратено, защото то ще принуди бившия ви да мисли за вас. След като сте в главата му, любопитството ще се задържи и той може да започне да шпионира вашия профил във Facebook или да скара вашите общи приятели как се справяте. 

Това ме отвежда до следващата ми точка. Трябва ли да говорите с вашите общи приятели за бившия си?

Е, в някакъв момент от разговора си с тях се обзалагам, че ще получите въпрос като, „Е, как си след раздялата?“ Ако сте изправени пред ситуация като тази, ето как трябва да я играете. Неща за казване: НЕ казвайте, че раздялата е най-великото нещо, което ви се е случвало. (не искаме това да стига до бившия ви)

НЕ казвайте, че сте съкрушени от раздялата.

Неща за казване: НЕ казвайте, че животът ви върви чудесно.

УСмихвайте се много.

НЕ говорете за нещо страхотно, което наскоро ви се е случило.

НЕ питайте за бившия си

 Защо мислиш, че искам да попиташ за бившия си приятел? Е, искам да изглеждате заинтересовани, но не твърде заинтересовани. Добре е, ако питате за бившия си приятел. Опитваме се да привлечем вниманието му, за да може той да ви отблокира. Това, което искате да избегнете, е да питате за него твърде много. Всъщност бих казал само веднъж да попитам за него и след това да продължа да говоря за нещо друго. Ето как трябва да протече разговорът: Общ приятел:И така, как се държите след раздялата? Ти:Аз съм добре! Фокусирах се много върху мен и беше страхотно. Общ приятел:Все още ли мислите за него? Ти:От време на време. Защо? Попита ли за мен или нещо подобно? Общ приятел:Може да е питал. Ти:Е, кажете му, че казвам здравей. (Край на разговора там.)

Свържете се с бившия си след няколко седмици (ако е възможно) 

Да кажем, че периодът ви на контакт не е приключил и бившият ви все още не ви е отблокирал. Все пак можете да се свържете с него чрез Facebook. Е, след като правилото за липса на контакт е завършено, би било чудесно време да започнете разговор. Трябваше да мине достатъчно време, за да се успокои малко, така че ако изиграете правилно картите си, можете да получите отговор.

А, но какво ще кажете? Е, създадох множество ръководства, които покриват това: Е, беше забавно да пиша това ръководство. Надявам се да сте извлекли много от това. Както винаги ще се радвам да отговоря на всякакви въпроси. Чувствайте се свободни да ме питате в коментарите.

Превод и източник: https://gov-civil-vilareal.pt/what-do-if-your-ex-boyfriend-blocks-you

Вода с Куркума на Гладно- ползи и вреди

Психични причини за Бръчки

Признаци на Уроки,Родово Проклятие

Добре ли е да спим голи?

 

10 Стайлинг Правила,които всяка Елегантна Жена Трябва да знае

Модни Блузи за Всеки Повод

Официални Дълги Рокли 2022

Лека Бисквитена Торта без печене

Черни Официални Рокли

Мед или Захар ? Какво да изберем

10 Неща,Които Елегантните Жени никога не носят

Как да се Обличаш Стилно През Зимата ?

Боядисване на Косата,Което Подмладява

Портрет по Снимка за Подарък

Он-лайн Галерия- Картини от български художници с международни награди